Ephraim van IJzerlooij
Celloles

Cello leren spelen? Alle leeftijden welkom!

Op zoek naar die mooie warme celloklank? Ben je een beginner op de cello of heb je ooit gespeeld en ga je de draad weer oppakken? Techniek opfrissen en je spel op een hoger niveau brenegen? Behoefte aan nieuwe input en motivatie om te oefenen?

Duetten en speelplezier!

Celloleraar in Hilversum en Zeist Ephraim van IJzerlooij: Muzikaliteit en techniek zijn onlosmakelijk verbonden! Je speelt veel samen met mij en werkt aan een stevige toon en een stabiele maar ontspannen linkerhand!

Flexibiliteit en gemak!

Met een Strippenkaart van 10 cellolessen heb je flexibiliteit.

Celloles aan huis?

Eerst een gratis proefles! Beginners en gevorderden, jong en oud zijn welkom! De lessen kunnen in overleg ook bij jou thuis in Hilversum of Zeist gegeven worden.

HILVERSUM     Celloles aan huis - IN OVERLEG
ZEIST                Celloles aan huis  - dinsdag     15.00 tot 20.00 uur  -  zaterdag  12.00 tot 16.00 uur
BUSSUM          Celloles aan huis - woensdag   14.15 tot 16.30 uur
AUSTERLITZ    Celloles aan huis - IN OVERLEG

De basis van je klank

Je eerste celloles begint met speelse oefeningen voor de basistechniek van de linker- en rechterhand. Die warme celloklank is sterk afhankelijk van hoe je de strijkstok vasthoudt. Stevig en tóch los! Het duurt even maar uiteindelijk lukt het!

Duo's en samenspel

Al snel spelen we leuke duo's! Daarnaast wordt er gewerkt aan leuke oefenstukjes,  toonladders en voordrachtstukken, afgestemd op jouw niveau. Er is veel aandacht voor muzikale interpretatie, houding, speelplezier en samenspel tijdens de lessen.

Cellospelen - gevorderden

Een goede techniek is zeer belangrijk en biedt je vrijheid om uiteindelijk de uitdrukking van je gevoel en je interpretatie van een muziekstuk te kunnen realiseren. Etudes, toonladders, streekoefeningen en vibrato voor een prachtig geluid.

Speel je favoriete muziek!

Verdiep je in het uitgebreide cello repertoire: Bach, Haydn, Bruch, Vivaldi, Dvorak en veel meer! Ik weet je met mijn ervaring, kennis en enthousiasme te stimuleren om je cellospel op een hoger niveau te brengen. Er zal meer aandacht besteed worden aan de muzikale inhoud, specifieke stijl en frasering van de muziek.

Ephraim als cellist

Ephraim van IJzerlooij componeert muziek voor cello in allerlei bezettingen en geeft concerten met zijn vaste ensembles: Triple Berry Trio, OriOnTriO, Duo van IJzerlooij & van Schoonhoven, Ensemble Jardin des Images.

Het hart van een melodie kun je niet op papier zetten ++ Pablo Casals

Contact Ephraim van IJzerlooij

Cello lessons at your home in Hilversum Zeist. Please check Ephraim van IJzerlooij. FREE trial cello lesson. Lessons can be given at your home!

meester op de cello

Ephraïm van IJzerlooij is sinds anderhalf jaar mijn celloleraar. Deze meester op de cello speelt niet alleen prachtig maar ook bijzonder fijngevoelig en verhalend en hij is een grote inspiratiebron voor mij. Tijdens onze lessen geeft hij heldere, op mijn persoon aangepaste, tips en oefeningen die mij verder helpen. Zijn lessen zijn vlot en ontspannen en ik voel me op mijn gemak bij hem. Ik ga met veel plezier naar zijn les toe!
Jacqueline Verploegh Chassé

Een kado voor mijzelf

Ephraim van IJzerlooij is een muzikaal talent en een geduldige en goede muziekdocent. Het leren en oefenen onder begeleiding van Ephraim is echt een kado voor mijzelf.
Als voormalig onderwijzeres geniet ik ook van het leerproces en de persoonlijke aanpak. Het is mijn eigen leerproces in een ontspannen muzikale hobby waarin ik onder Ephraims leiding zeker ben doorgegroeid.
Menny Nap - Erenstein

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam in onze eigen lespraktijk Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!