Borislava Petrova Pianoles in Oegstgeest

Pianospelen is ontspannend en geeft energie!

Ben je een beginner met pianolessen of speel je al lang piano en heb je meer uitdaging nodig? Wil je soepeler gaan pianospelen, makkelijker lastige passages kunnen uitvoeren, je zekerder voelen als je voor publiek speelt en meer ontspannen kunnen genieten van je eigen spel?

Pianoles voor beginners

Ga je voor het eerst op pianoles? Met modern lesmateriaal, oefeningen op maat en leuke liedjes ontwikkel je een degelijke ondergrond om goed te gaan pianospelen. Een comfortabele en ontspannen houding zijn belangrijk en je werkt onder andere aan een soepele techniek, noten lezen, basis muziektheorie.

Eenvoudige solo’s en quatre mains!

Al snel speel je in moelijkheidsgraad oplopende voordrachtstukken, etudes en ‘quatre mains’ Pianolerares in Oegstgeest Borislava Petrova: Plezier in muziek staat centraal in mijn lessen en je leert de juiste techniek om vloeiend en mooi piano te gaan spelen. Maak een afspraak voor een proefles!

Pianoles aan huis

In overleg kan overeengekomen worden de pianolessen  bij jou thuis te geven. Alleen in Oegstgeest en nabije omgeving.

Online pianoles

Online pianolessen zijn mogelijk. Live feedback en persoonlijke en heldere instructies. Proberen? Maak een afspraak voor online pianoles!

Gevorderde pianisten - wat doe je in de les

Je brengt je pianospel op een hoger niveau met jouw favoriete composities uit het piano repertoire. Je krijgt meer techniek, toonladders, etudes, dynamiek, improvisatie, vingervlugheid en je werkt aan een solide maar verfijnd geluid! Je vergroot je uitdrukkingsmogelijkheden op de piano en de overdracht van je muzikale ideeën!

Effectief piano studeren

Weinig tijd om veel te studeren en toch vooruitgang boeken? Ik leer je om het optimale uit je studietijd te halen. Vanuit mijn ervaring als concertpianist geef ik je tips en tools bij het studeren. Resultaat gegarandeerd!

Interpretatie

Je speelt vaak onbewust als je muziek maakt. Dat gaan we veranderen! Je zult het leuk vinden om te ontdekken hoe je een muziekstuk of liedje op verschillende manieren kunt interpreteren! Ervaar hoe je op een ontspannen manier muziek kunt maken en je gevoel kunt overbrengen. Benieuwd? Boek een proefles

Welke muziek ga je spelen?

Klassieke pianotechniek en muziek van bijvoorbeeld Bach, Haydn, Beethoven of Chopin bieden een uitstekende basis om moderne en hedendaagse muziek te kunnen spelen. Speel de muziek waar je van houdt!

Strippenkaart

Met een strippenkaart van 10 lessen heb je flexibiliteit. Maak per keer een lesafspraak.

Over Borislava Petrova

Borislava behaalde haar Master in muziek aan de  National Academy of Music bij Prof. Pancho Vladiguerov in Sofia- Bulgarije. 
Ze heeft veel ervaring opgedaan als muziekpedagoog  en begeleider op the National School of Dance Art in Sofia. Later was zij werkzaam als piano en kamermuziekdocent aan het Institut Supérieur de Musique a Sfax- Tunisia 2000-2004 . Vanaf 2004 tot 2016 was zij directeur van het Music Center 'La Font de rouve' France. Zij geeft regelmatig piano- en orgelconcerten, begeleidt zangers en koren en geeft piano- en orgellessen.
 

Geweldige pianolerares!

Ik ben een jaar geleden begonnen met pianoles, gegeven door Borislava Petrova in Oegstgeest. Geweldige lerares die plezier in het spelen voorop stelt! Ik maak grote vordering en speel met heel veel plezier leuke stukken op niveau die we samen uitzoeken. Ik raad haar ten zeerste aan.
Jacobien W

Appealing profile!

I came across your profile and it really appealed to me, so I would like to book a trial lesson.
Bart

Plezier in muziek voorop!

Ik ben een jaar geleden begonnen met pianoles, gegeven door Borislava Petrova in Oegstgeest. Geweldige lerares die plezier in het spelen voorop stelt! Ik maak grote vordering en speel met heel veel plezier leuke stukken op niveau die we samen uitzoeken. Ik raad haar ten zeerste aan!
Jacobien W

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza