Vocal coach, voice lessons, zangdocent Agnes Gosling in Rotterdam. Zangles Pop - Latin - Jazz - Songwriter. Boek een proefles zang bij Agnes Gosling in Rotterdam.

Agnes Gosling Zanglessen in Rotterdam

Zangles in Rotterdam

Hi! Ik ben Agnes Gosling, zangeres, vocal coach en zangdocent in Rotterdam. Wil je vrij en moeiteloos jouw favoriete songs kunnen zingen? Het bereik van je stem vergroten en werken aan een gezonde stem met een goede techniek?

Vrij zingen

Mijn zanglessen zijn speciaal geschikt voor jongeren en volwassenen. Of je voor het eerst zangles gaat nemen en je stem wilt gaan ontdekken, of dat je al meer ervaring hebt en bepaalde problemen tegenkomt in je zang die je wilt oplossen; Ik kan je helpen om je zang naar een hoger niveau te tillen, zodat je vrij en met plezier kunt zingen!

Gezonde stem

Ik heb een grote liefde voor de stem als instrument en het is mijn passie om samen met jou aan de ontwikkeling van je stem te werken. Dit komt duidelijk naar voren in mijn lessen, waarin muzikaliteit en het waarborgen van een gezond gebruik van de stem altijd voorop staan. Door regelmatig de oefeningen te doen zorg je voor een goede conditie en houd je je stem in vorm. Als zangpedagoge in Rotterdam heb ik de oefeningen paraat die jij nodig hebt.

Wat kun je verwachten?

In de zangles werk je aan ademsteun, dictie, interpretatie van teksten, techniek, expressie en presentatie. Maar het gaat vooral om wat jij zoekt en jouw stem nodig heeft, elke stem is anders en vraagt persoonlijke aandacht!

Pop - Latin - Jazz -Songwriter

Als jij ook een passie voor pop, songwriter, musical, jazz of latin hebt, ben je bij mij helemaal aan het goede adres! Mijn gezellige lesruimte is goed bereikbaar en vlakbij Rotterdam CS. Ook goed bereikbaar voor leerlingen uit Schiedam. Er staat een mooie vleugel waarop ik je kan begeleiden.

Zingen met microfoon

Hoe mooi je ook zingt; je succes is ook afhankelijk van hoe je met je microfoon omgaat! Profiteer van tips en tricks uit de praktijk!

Flexibel met leskaart

Druk met baan of studie? Met een Strippenkaart van 5 of 10 zanglessen heb je maximale flexibiliteit en verlies je nooit een les.

Opname maken van je les

Omdat je als zanger nooit direct hoort hoe je klinkt en hoe je overkomt, is het leuk en nuttig om een gedeelte van je les op je mobiel op te nemen en meteen terug te luisteren. Door te reflecteren, aanpassingen te maken en weer te luisteren krijg je snel door hoe een bepaalde 'kleine' aanpassing een groot verschil kan maken!

Zingen is aanstekelijk!

Ben je vooral geinteresseerd in (meerstemmig) samenzang met ondertussen een aantal handige tips? Een keer per jaar organiseer ik een avond waar leerlingen met elkaar 'ge-teamd' worden en samen een paar duetten instuderen. Misschien heb je vrienden of vriendinnen die dit ook leuk zouden vinden? Geef je voorkeur aan en wie weet kun je starten in een groepsles zang!

Corona Proof

De zanglessen worden Corona proof, volgens de laatste inzichten, gegeven!

Online Zangles

Soms is het handig om online zanglessen te boeken. Online zanglessen bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! We gebruiken FaceTime, Skype of Zoom bijvoorbeeld. Het werkt prima!

Over Agnes

Van Agnes is inmiddels haar 2e album, Cacador, verschenen. Evenals haar succesvolle debuutalbum CAIS, werd Cacador genomineerd voor de Edison publieksprijs.Naast lesgeven en workshops verzorgen, staat Agnes in verschillende bezettingen en voorstellingen als solist op belangrijke podia zoals; de Jurriaanse zaal, het Oude Luxor theater, het Chasse theater, Lantaren Venster, the North Sea Jazz Club, het Circustheater, Diligentia, 't Spant en vele andere.Agnes heeft jarenlange ervaring als popzangeres. Zij volgde de cursus EVTS (beide niveaus) en behaalde zowel haar Bachelor als Master in Braziliaans/Jazz aan Codarts in Rotterdam. Agnes is op Codarts een veel gevraagd gastdocent en maakt regelmatig deel uit van een examencommissie.

In muziek mag alles, mits het maar een keus is - Connie de Jongh

Gevestigd in

  • Rotterdam

Leslocatie

  • Rotterdam
  • Rotterdam Heemraadspark
  • Bij de docent
  • Online

Geeft les aan

  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Portugees

Complete Singing Lessons!

I've thoroughly enjoyed the singing lessons with Agnes. She instructs in a manner that focuses both on vocal technique and just making music! In the end, I've gotten a sense of achievement in seeing myself improve while, at the same time, enjoying the process along the way. It's fun!
Roman

Agnes is een fijne zangdocent!

Agnes is een hele fijne lerares. Zingen kan best spannend zijn, zeker als je eraan begint. Niet bij Agnes: ze stelt je helemaal op je gemak. Ze is heel fijn en warm. Bovendien kan ze heel goed uitleggen: ze weet de juiste woorden en oefeningen te vinden en maakt je zo bewust van het feit dat je stem ook een instrument is, dat je kan leren beheersen. En dat leer je bij haar! Ze is heel goed in haar vak. Bovendien is het ook nog eens altijd gezellig.
Olivier

Braziliaans kaasbroodje!

Na jaren zangles ben ik nog steeds niet uitgeleerd. Of het nu een oude jazz standard is of een rock klassieker voor de bedrijfsband, Agnes ondersteunt met enthousiasme en stevige technische basis de meest uiteenlopende stukken in de les. Naast zangtechnieken verweeft ze muziekgeschiedenis, theorie en artistiek vakmanschap in haar lessen. Door deze diverse mix en Agnes' geduld om grondig te werken aan onderliggende zangtechnieken, heb ik enorm veel plezier in de lessen en merk ik nog steeds vooruitgang. Als je mazzel hebt krijg je als bonus een Braziliaans kaasbroodje van haar man!
Agnes L.

A Brilliant Teacher

Agnes Gosling is a brilliant teacher! I am Roberto a singer/songwriter currently living in Delft where I am working as engineer. I came here in 2015 and since then I have been writing music, it is one of my biggest passions. At some point I decided I would to do it more seriously and put more effort. So since spring 2017 I have been taking singing lesson with Agnes
Roberto B.

Agnes is mijn ideale mentor!

 Van Agnes heb ik al meer dan 10 jaar les. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ze een buitengewone zanglerares is vanwege haar toewijding aan de muziek en aan haar studenten.  Agnes gaat grondig te werk bij het analyseren van mijn stem en identificeert nauwkeurig de gebieden die verbetering behoeven. Haar vermogen om subtiele nuances in mijn zangtechniek op te merken en gerichte feedback te geven, heeft mijn vocale vaardigheden aanzienlijk verbeterd. Agnes creeert een ondersteunende en stimulerende omgeving. Ze moedigt me voortdurend aan om mijn grenzen te verleggen en het beste uit mezelf te halen door onder andere in een veilige omgeving op te treden met haar mede studenten. Haar geduld en begrip hebben me geholpen om zelfverzekerder te worden in mijn zang en om uitdagingen met een positieve instelling aan te gaan. Daarnaast biedt Agnes een uitgebreide begeleiding die verder gaat dan alleen zangtechniek. Ze deelt haar kennis over podiumoptreden, repertoireselectie en stemgezondheid, waardoor ik me als zanger niet alleen technisch ontwikkel, maar ook als artiest groei. In mijn zoektocht naar een zanglerares met oog voor detail en goede begeleiding, heb ik in Agnes mijn ideale mentor gevonden. Ik ben dankbaar voor de groei die ik heb ervaren onder haar begeleiding en kijk uit naar nog vele vruchtbare lessen en optredens in de toekomst.
Jan

I feel more comfortable to sing

Agnes Gosling is able to transmit with her passion all the aspects behind singing in a way I understand really the point. During the lessons we also study my music and she helps me to better express it. Nowadays thanks to Agnes I feel more comfortable to sing live and due to the open mic nights of the various cafes around I can share my art of music.
R.B.

Agnes is a wonderful singing teacher!

I started singing lessons with some specific intentions, such as to improve my pitching and breathing technique. Over the course of the last few years, Agnes has helped me to improve greatly in these areas, tailoring the classes around the styles of music that I play (rock, pop, singer-songwriter) but also bringing in ideas and techniques from other genres such as jazz and classical. Agnes has helped me to understand the physical processes behind singing, giving me practical advice and exercises which I can use to get the most of out my voice. Agnes also teaches with a great deal of empathy and emotional intelligence, understanding that singing can be a very personal and emotional form of expression.
Anthony

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza