Privé drumlessen in alle stijlen. Drumles in Utrecht volg je bij Bob Roos! Alle stijlen - Jongeren en volwassenen. Boek nu een proefles drummen!

Bob Roos Drumlessen in Utrecht

Gek van drummen!

Hi,  ben jij ook gek van drummen? Ik ben Bob Roos, enthousiast en motiverend drumleraar in Utrecht. Mijn studio is in Utrecht centrum en ik speel al bijna zo’n 25 jaar drums en….het wordt nooit saai! Elke dag zijn er weer nieuwe ritmes en fills die ik wil kunnen spelen of uitchecken. Je bent er eigenlijk nooit klaar mee. Gelukkig, want het is mijn grote passie!

Beginners

Heb je nog nooit achter een drumkit gezeten? Ik hoop dat jij drummen net zo leuk vindt als ik! Op je eerste les leer je meteen een vette beat! Ben je nieuwsgierig hoe het voelt? Boek gelijk even een proefles!

Snel resultaat

Als je vanaf het begin een goede techniek aanleert is dat het halve werk. Daarna help ik je verschillende grooves, ritmes en fills te leren spelen. Met de juiste aanwijzingen kun je al vrij snel resultaat boeken met drummen. Je gaat het meemaken!

Gevorderden - eigen inbreng

Ben je een meer gevorderde drummer en weet je duidelijker wat je wilt leren, waar je aandachtspunten liggen en wat je stijl is, dan kunnen we samen bepalen hoe de drumlessen er uit gaan zien en ga jij je toeleggen op de muziek die jouw voorkeur heeft. Dit kan Pop, Rock Funk, Jazz of Latin zijn. Je verdiept je in specifiek speeltechnieken en je leert over achtergronden van de stijl die je cool vindt.

Wat kun je verwachten?

 • ontwikkelen van je techniek,
 • coördinatie, soepeler spelen
 • nieuwe grooves, beats
 • solos
 • improviseren
 • drumnotatie/muzieklezen
 • time keeping
 • moderne lesmethode
 • relaxte sfeer
 • jouw favoriete muziekstijl
 • plezier in muziek voorop!

Pop, rock, funk, jazz en latin

Persoonlijk vind ik het belangrijkste dat je met plezier leert drummen in de stijl die je het meest aanspreekt! Ik geef les in pop, rock, funk, jazz en latin drummen. Ik stem mijn lessen zoveel mogelijk af op de muziek die jij te gek vindt. In bijna elke stijl kan ik je leren wat je zoekt. Maak een afspraak voor een proefles!

Vanuit de muziek

Drummen is begeleidings instrument No 1 en wordt pas echt leuk als je muziek kunt maken met anderen! Daarom spelen we in de les veel mee met muziek vanaf CD, play-along tracks op je smartphone etc. Vanuit verschillende nummers geef ik je oefeningen mee die er op aan sluiten. Zo kun je gelijk met muziek meespelen.

Samen met een band spelen

Minimaal een keer per jaar organiseer ik een middag waar al mijn leerlingen een nummer met een echte band op het podium kunnen spelen. De weken voor het optreden studeren we het door jou uitgekozen nummer in en dat speel je met de band later tijdens het optreden. Je merkt hoe cool het is om in een echte band te spelen!

Drumstudio in Utrecht centrum

Ik heb een mooie drumstudio vlakbij de Oudegracht en in het midden van het centrum van Utrecht. Je kunt er gemakkelijk komen met zowel eigen vervoer als met de bus.

Online drumlessen

Natuurlijk geef ik ook drumlessen via Skype of Zoom. Persoonlijke instructies en je kunt lesnemen waar je ook bent! Als je maar een setje hebt staan! Informeer naar de mogelijkheden.

Flexibiliteit en leskaart

Bij mij kun je lessen nemen van 30 minuten, 45 minuten of van een uur. Ik werk met een 10-lessenkaart. Zo kunnen we elke keer bekijken wanneer je volgende les is. Dat geeft zowel flexibiliteit voor mij als voor jou!

Opzoek naar een drumstel?

Wil je graag beginnen maar je heb je nog geen drumstel? Zoek je een akoestisch of elektrisch drumstel maar heb je geen idee wat en hoe? Geen probleem, ik ga je helpen een goed en betaalbaar drumstel te vinden!

Proefles

Lijkt het je wel wat om bij mij te komen drummen? Neem dan een proefles bij mij. We spreken samen een keer af en kijken of je het leuk vindt om bij mij lessen te nemen.

Over Bob

Na begonnen te zijn met cello spelen besloot hij op z’n 14de over te stappen op drums. Dit vond hij zo leuk dat bij hem al snel het idee kwam om later professioneel drummer te worden. Hij studeerde in 2005 af aan de jazz afdeling van het Rotterdams Conservatorium Codarts Bob speelt regelmatig met verschillende groepen in binnen- en buitenland. In 2012 richte hij zijn eigen drumschool op waar hij sindsdien met veel plezier les geeft aan jong en oud.

Gevestigd in

 • Utrecht

Leslocatie

 • Utrecht Centrum
 • Online
 • Bij de docent

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Engels
 • Nederlands

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza