Kristen Huebner Dwarsfluitles

Dwarsfluitles - Barok tot Pop!

Op zoek naar fluitles voor je kind of ga je zelf fluitlessen nemen? De dwarsfluit is echt mijn passie en of je popliedjes, klassiek, barok of hedendaagse muziek wilt spelen, we spelen de muziek die je raakt!

Fluitles voor jong en oud!

Ik ben Kristen Huebner, enthousiast en geduldig fluitlerares in Utrecht en mijn fluitlessen zijn voor kinderen jongeren en volwassenen. Boek een proefles!

Online Dwarsfluitlessen

Momenteel geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Traverso - Barokmuziek

Wil jij de traverso leren bespelen of je vaardigheden verdiepen op dit instrument? Ik ben gespecialiseerd in muziek uit de Barok- en uit de Sturm und Drangperiode  en vind het superleuk mijn passie hiervoor met je te delen.

Gevorderden - Beginners

Of je nu een absolute beginner bent of al eerder fluit gespeeld hebt en je het weer wilt oppakken, met persoonlijke aandacht en een opgewekte sfeer is je muziekles ontspannend en leerzaam tegelijkertijd.

Wat doen we in de les?

Een goede ademtechniek en gezonde lichaamshouding zijn van wezenlijk belang voor je klank en voor je muzikale expressie maar plezier in muziek maken is minstens zo belangrijk! Je merkt hoe je gemotiveerd raakt om je fluit te pakken en te oefenen. Je vorderingen vallen op!

 • ontspannen sfeer
 • traverso, barok
 • ornamentiek, stijlkenmerken
 • moderne dwarsfluit
 • ademtechniek
 • hand- lichaamshouding
 • etudes, voordrachtstukken
 • duo's/samenspel
 • toonladders, akkoorden
 • legato, staccato
 • zuiverspelen
 • spelen met dynamiek
 • basis muziektheorie
 • notenlezen

Samenspel

Je speelt tijdens je les mooie duo's voor 2 dwarsfluiten. Je krijgt begeleiding bij het instuderen van orkestpartijen of solo-repertoire en wanneer je een barokensemble hebt of wilt formeren geef ik graag ensemblecoaching. Mooie sonates spelen? Ik begeleid je met plezier op de piano of klavecimbel! Nieuwsgierig? maak een afspraak voor een proefles!

Over Kristen Huebner

De van oorsprong Amerikaanse Kristen Huebner is nu als musicus werkzaam in Nederland en Europa. Als toegewijde specialist op traverso (barokfluit) behaalde ze zowel een bachelor aan het Utrechts Conservatorium als een master aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag, waar ze studeerde bij Wilbert Hazelzet en Kate Clark. Ze tourde door Europa met het Amsterdam Baroque Orchestra onder leiding van Ton Koopman en werkte met leden van het Orkest van de Achttiende Eeuw onder leiding van Frans Bruggen.

Recentelijk reisde ze met Johannes Pramsohler's Ensemble Diderot door Italie, Oostenrijk en Frankrijk voor concerten en CD opnames (Mondonville Sonatas, Oktober 2016). Ze gaf concerten met The Amsterdam Baroque Orchestra & Choir (Ton Koopman), Musica Amphion en Stichting Dutch Baroque in Nederland. Kristens onderzoek naar Empfindsamkeit  in de kamermuziek van Carl Philipp Emanuel Bach leidde recent tot de publicatie van een artikel in het online tijdschrift Music & Practice.

Ik vind het fantastisch!

Sinds enkele maanden heb ik dwarsfluitles van Kristen Huebner. Ik vind het fantastisch om les te krijgen van haar, ze is heel enthousiast en een goede lerares! Ik leer heel veel over het spelen van barokmuziek en over fluittechniek. Het is heel inspirerend en misschien ga ik ook de traverso spelen. Mijn plezier in fluitspelen is weer helemaal terug dank je wel Kristen!
Anje de G.

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza