Kristen Huebner
Dwarsfluitles

Dwarsfluitlessen in Utrecht - Barok tot Pop!

De dwarsfluit is echt mijn passie en muziek uit de Barok en Sturm und Drang periode vind ik zeer uitdagend en inspirerend! Ik speel dat graag op een traverso. Wil jij de traverso leren bespelen of je vaardigheden verdiepen op dit instrument? Daar kun je bij mij prima voor terecht! 

Liever Pop?

Wil je liever moderne muziek spelen of pop, Ik vind dat zelf ook heel leuk en dat kan natuurlijk ook!.

Gevorderden - Beginners

Of je nu een absolute beginner bent of al eerder fluit gespeeld hebt en je het weer wilt oppakken, met persoonlijke aandacht en een opgewekte sfeer is je muziekles ontspannend en leerzaam tegelijkertijd. Je merkt hoe je gemotiveerd raakt om vaker je fluit te pakken en te oefenen. Je vorderingen vallen op!

Wat doen we in de les?

In een ontspannen sfeer werken we aan techniek, etudes, voordrachtstukken, toonladders, akkoorden, legato, staccato, zuiverspelen en spelen met dynamiek!
Een goede ademtechniek en gezonde lichaamshouding zijn van wezenlijk belang voor je klank en voor je muzikale expressie maar plezier in muziek maken is minstens zo belangrijk!

Samenspel - barok ensemble - fluitduo's

Muziek maken is waar het om draait en je speelt tijdens je les ook mooie duo's voor 2 dwarsfluiten. Je krijgt begeleiding bij het instuderen van orkestpartijen of solo-repertoire en wanneer je een barokensemble hebt of wilt formeren.. Superleuk om samen muziek te maken!

Over Kristen Huebner

De van oorsprong Amerikaanse Kristen Huebner is nu als musicus werkzaam in Nederland en Europa. Als toegewijde specialist op traverso (barokfluit) behaalde ze zowel een bachelor aan het Utrechts Conservatorium als een master aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag, waar ze studeerde bij Wilbert Hazelzet en Kate Clark. Ze tourde door Europa met het Amsterdam Baroque Orchestra onder leiding van Ton Koopman en werkte met leden van het Orkest van de Achttiende Eeuw onder leiding van Frans Bruggen.

Recentelijk reisde ze met Johannes Pramsohler's Ensemble Diderot door Italie, Oostenrijk en Frankrijk voor concerten en CD opnames (Mondonville Sonatas, Oktober 2016). Ze gaf concerten met The Amsterdam Baroque Orchestra & Choir (Ton Koopman), Musica Amphion en Stichting Dutch Baroque in Nederland. Kristens onderzoek naar Empfindsamkeit  in de kamermuziek van Carl Philipp Emanuel Bach leidde recent tot de publicatie van een artikel in het online tijdschrift Music & Practice.

Contact Kristen Huebner

Ik vind het fantastisch!

Sinds enkele maanden heb ik dwarsfluitles van Kristen Huebner. Ik vind het fantastisch om les te krijgen van haar, ze is heel enthousiast en een goede lerares! Ik leer heel veel over het spelen van barokmuziek en over fluittechniek. Het is heel inspirerend en misschien ga ik ook de traverso spelen. Mijn plezier in fluitspelen is weer helemaal terug dank je wel Kristen!
Anje de G.

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam in onze eigen lespraktijk Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!