Akoestische en elektrische gitaarlessen voor jong en oud! Plezier in muziek! Pierre Jonker

Pierre Jonker Gitaarlessen in Utrecht

Gitaarles in Utrecht - Alle niveaus

Ga je voor het eerst gitaarles nemen, het plezier van gitaarspelen herontdekken of ben je al een tijdje bezig met online lessen en wil je nu echt goed leren spelen en inspiratie opdoen bij een ervaren en enthousiaste docent? Ik ben Pierre Jonker en ik help je graag op weg om een betere gitarist te worden. Boek een proefles!

Jazz - Pop - Rock - Songwriter - Blues

In mijn homestudio in Hoograven gaan we aan de slag met liedjes die jij wilt spelen, je eigen nummers of die van je favoriete artiest. Je kunt leskrijgen op akoestische en elektrische gitaar en je speelt het repertoire wat je mooi vindt! Gratis parkeren voor de deur!

Online gitaarles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Les aan huis

In overleg, afhankelijk van tijdstip en locatie, is les bij jou aan huis mogelijk. Neem even contact op!

Gitaar huren of kopen?

Heb je nog geen gitaar? Er staat er een klaar voor de proefles! Ik kan je helpen bij het vinden van een goed en betaalbaar instrument!

Mijn favorieten!

Zelf haal ik mijn inspiratie onder andere uit het luisteren naar Steely Dan, Queen, Peter Bernstein, Jim Hall of Metallica!

Beginners - alle leeftijden

Gebaseerd op wat jij wilt leren maken we een lesplan op maat. Je werkt aan een goede basistechniek en we besteden aandacht aan akkoordkennis, tabs, solo's spelen, begeleiden, improvisatie en basis muziektheorie.

Gevorderden

We gaan aan de slag om meer uit je techniek te halen en je merkt hoe je soepeler gaat spelen en meer gevoel in je spel kunt leggen. Ik ben een muzikale duizendpoot en begeleid je graag om je in alle stijlen te verdiepen en te ontwikkelen.

Samenspelen - Improviseren

Wil je leren improviseren en meer inzicht krijgen in hoe je dat kunt doen? Blues, Jazz of Pop nummers lenen zich goed om met mij samen in de les te spelen. Hierdoor ontwikkel jij je muzikale vaardigheden, ga je beter luisteren naar de ander en ga je vrijer en communicatiever spelen.

Jezelf opnemen

Je eigen opnames maken met bijvoorbeeld Logic? Ik help je op weg en leer je de basics en wanneer je meer wilt weten gaan we de diepte in!

Strippenkaart

Druk met werk of school en liever flexibel je les plannen? Met de strippenkaart van 10 lessen heb je vrijheid en gemak om per keer je les af te spreken.

Over Pierre

Ik heb mijn opleiding tot gitarist gevolgd aan het Conservatorium in Utrecht bij Eef Albers. Tijdens mijn studie groeide mijn liefde voor jazz. Ik kreeg lessen van Onno Kelk en Peter Bernstein. Ik speel in diverse bands en treed regelmatig op tijdens festivals en concerten. Naast het Roseland Quartet speel ik in jazzduo PierreRoos en jazzrock band Steely Fan.

Gevestigd in

  • Utrecht

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en merk dat iedere keer weer nieuw is! Wij bieden privé muzieklessen en zanglessen voor iedereen!

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen - Ralph Waldo Emerson