Alberto Pérez Tromboneles in Utrecht

Trombone spelen - gevorderden en beginners

Beginnen met tromboneles of speel je al langer en zit je in een big band of orkest en wil jij je techniek opfrissen? Op zoek naar een volle en stevige sound op je trombone? Betere ademtechniek aanleren en de conditie van je embouchure verbeteren? 

Wat kun je verwachten?

Met modern lesmateriaal, leuke duo's en nummers/stukken uit de praktijk werk je aan legato- staccatospel, dynamiek, vibrato, snel spelen, pedaalnoten, minder kicksen! Met effectieve oefeningen, buzzen en tips merk je snel je vorderingen! Zelf ervaren? Boek een proefles!

Tromboneles aan huis

je bent welkom in mijn studio, in overleg is les aan huis mogelijk in Utrecht omgeving

Online Tromboneles

Online trombonelessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Beginners - Wat doe je in de les?

Met simpele oefeningen en leuke liedjes leer je de basistechniek van het blazen. Je traint je embouchure en ademsteun. Je speelt in de les samen met mij, een andere leerling of CD. Al snel heb je die volle tromboneklank te pakken! Je leert notenlezen en de basis over ritme, maat- en toonsoorten. Ontdek welke muziek je het leukst vindt om te spelen! Iedere dag even buzzen en blazen!

pBone

Een trombone is behoorlijk zwaar om vast te houden als je jong bent. Speciaal voor kinderen is er nu de pBone plastic lichtgewicht trombone te koop. Verkrijgbaaar in alle kleuren van de regenboog!

Gevorderden - Klassiek - Jazz - Pop

Ik heb altijd veel aandacht voor speelplezier en een relaxte sfeer in de les. Speel je favoriete nummers, leuke etudes en solo stukken. Tips om je embouchure te trainen en in perfecte conditie te houden.

Neem je muziek mee naar les!

Speel je in een orkest of  band? Neem je partijen mee naar les! Met een Strippenkaart voor 10 lessen heb je flexibiliteit en kwaliteit!

Improvisatie en muziektheorie

Om jazz en pop te kunnen spelen is het belangrijk om ook te kunnen improviseren. Kennis van muziektheorie geeft je veel zekerheid hierbij en meer zelfvertrouwen om te gaan improviseren. Basis muziektheorie onderbouwt je improvisatie. Benieuwd? Boek een profles!

Over Alberto

Ik ben werkzaam als koperblazer, artiest en docent. Ik treed al meer dan 15 jaar op in klassieke en moderne muziekensembles. Gedurende deze tijd heb ik talloze masterclasses bijgewoond. Optreden op Tomorrowland, een avant-garde muziekfestival in Malta of de grote symfonische meesterwerken met symfonische orkesten in Spanje en Nederland.
Mijn opleidingen waren in Spanje, Italie en Nederland. ik behaalde een bachelor- en master uitvoerend arties en master muziekeducatie.
Tegenwoordig houd ik mij veel bezig met componeren en produceren van mijn eigen muziek, tuba spelen met een symfonie orkest, trombone spelen in een reggaeband en trompet improviseren op techno-tracks.

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza