Tromboneles Utrecht voor jongeren en volwassenen Salsa, Klassiek, Jazz, Pop  - Alberto Pérez

Alberto Pérez Trombonelessen in Utrecht

Tromboneles Utrecht

Beginnen met tromboneles of speel je al langer en zit je in een big band of orkest en wil jij je techniek opfrissen? Op zoek naar een volle en stevige sound op je trombone? Betere ademtechniek aanleren en de conditie van je embouchure verbeteren? 

Gepassioneerd musicus!

Hi, Ik ben Alberto Peréz, enthousiast en ervaren tromboneleraar in Utrecht.  Muziek is mijn passie en ik deel dat graag met je! Je bent welkom in mijn studio in Utrecht. In overleg is les aan huis mogelijk. Ontdek welke muziek je het leukst vindt om te spelen! Iedere dag even buzzen en blazen!

Wat kun je verwachten?

Met modern lesmateriaal, leuke duo's en nummers/stukken uit de praktijk werk je aan legato- staccatospel, dynamiek, vibrato, snel spelen, pedaalnoten. Met effectieve oefeningen, buzzen en tips merk je snel je vorderingen!

Online Tromboneles

Online trombonelessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Beginners - Wat doe je in de les?

Met simpele oefeningen en leuke liedjes leer je de basistechniek van het blazen. Je traint je embouchure en ademsteun. Je speelt in de les samen met mij, een andere leerling of CD. Al snel heb je die volle tromboneklank te pakken! Je leert notenlezen en de basis over ritme, maat- en toonsoorten.

pBone

Een trombone is behoorlijk zwaar om vast te houden als je jong bent. Speciaal voor kinderen is er nu de pBone plastic lichtgewicht trombone te koop. Verkrijgbaaar, betaalbaar en in alle kleuren van de regenboog!

Gevorderden - Klassiek - Jazz - Pop

Ik heb altijd veel aandacht voor speelplezier en een relaxte sfeer in de les. Speel je favoriete nummers in de stijl die je het meest aanspreekt. Met etudes en solo stukken werk je om je embouchure te trainen en in perfecte conditie te houden.

Neem je muziek mee naar les!

Speel je in een orkest of  band? Neem je partijen mee naar les! Met een Strippenkaart voor 10 lessen heb je flexibiliteit en kwaliteit!

Improvisatie en muziektheorie

Om jazz en pop te kunnen spelen is het belangrijk om ook te kunnen improviseren. Kennis van muziektheorie geeft je veel zekerheid hierbij en meer zelfvertrouwen om te gaan improviseren. Basis muziektheorie onderbouwt je improvisatie. Benieuwd? Boek een profles!

Over Alberto

Ik ben werkzaam als koperblazer, artiest en docent. Ik treed al meer dan 15 jaar op in klassieke en moderne muziekensembles. Gedurende deze tijd heb ik talloze masterclasses bijgewoond. Optreden op Tomorrowland, een avant-garde muziekfestival in Malta of de grote symfonische meesterwerken met symfonische orkesten in Spanje en Nederland.
Mijn opleidingen waren in Spanje, Italie en Nederland. ik behaalde een bachelor- en master uitvoerend arties en master muziekeducatie.
Tegenwoordig houd ik mij veel bezig met componeren en produceren van mijn eigen muziek, tuba spelen met een symfonie orkest, trombone spelen in een reggaeband en trompet improviseren op techno-tracks.

Gevestigd in

  • Utrecht

Leslocatie

  • Aan huis
  • Utrecht Centrum
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Spaans
  • Engels
  • Nederlands

Competent and professional!

Alberto is a competent and professional teacher. He is capable of building trust and respect with the student.

Motiverende trombonelessen!

Alberto is een professionele en motiverende muziekdocent. Ik volg nu een tijd lang zijn trombonelessen en we hebben samen gekeken naar een lesmethode dat past bij mijn doelen en drukke leven. Verder zijn de lessen vol gezelligheid en humor. Zeker een aanrader!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en merk dat iedere keer weer nieuw is! Wij bieden privé muzieklessen en zanglessen voor iedereen!

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein