Tromboneles Utrecht voor jongeren en volwassenen Salsa, Klassiek, Jazz, Pop - Alberto Pérez

Alberto Pérez Trombonelessen in Utrecht

Tromboneles Utrecht

Hi, Ik ben Alberto Pérez, all-round koperblazer en enthousiast en ervaren tromboneleraar in Utrecht. Je bent welkom in mijn goed bereikbare studio in Utrecht. In overleg is les aan huis mogelijk. Iedere dag even buzzen en blazen en het komt goed!

Beginner of meer ervaren Trombonist?

Beginnen met tromboneles of speel je al langer en zit je in een big band of orkest en loop je regelmatig vast? Je techniek en ritmegevoel verbeteren? Op zoek naar een volle en stevige sound en goed noten kunnen lezen? (Bas -en tenorsleutel) Betere ademtechniek aanleren en de conditie van je embouchure opfrissen? Muziek is mijn passie en ik maak graag een afspraak voor een kennismaking met je!

Tromboneles gevorderden - Klassiek - Jazz - Pop

Ik heb altijd veel aandacht voor speelplezier en een relaxte sfeer in de les. Speel je favoriete nummers in de stijl die je het meest aanspreekt. Met veel spelen, gerichte warm-up oefeningen, etudes en solostukken train je je embouchure en houd je het in perfecte conditie.

Wat kun je verwachten?

Met modern lesmateriaal, leuke duo's en nummers/stukken uit de praktijk werk je aan legato- staccatospel, dynamiek, vibrato, snel spelen, pedaalnoten. Met effectieve oefeningen, buzzen en tips merk je snel je vorderingen!

Online Tromboneles

Online trombonelessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima!

pBone

Een trombone is behoorlijk zwaar om vast te houden als je jong bent. Speciaal voor kinderen is er nu de pBone plastic lichtgewicht trombone te koop. Verkrijgbaaar, betaalbaar en in alle kleuren van de regenboog!

Neem je muziek mee naar les!

Speel je in een orkest of  band? Neem je partijen mee naar les! We bekijken de lastige passages. Met een Strippenkaart voor 5 of  10 lessen heb je flexibiliteit en kwaliteit!

Trombone, Improvisatie en muziektheorie

Om jazz en pop te kunnen spelen is het belangrijk om ook te kunnen improviseren. Kennis van muziektheorie geeft je veel zekerheid hierbij en meer zelfvertrouwen om te gaan improviseren. Basis muziektheorie onderbouwt je improvisatie. Benieuwd? Boek een profles!

Over Alberto

Ik ben werkzaam als koperblazer, artiest en docent. Ik treed al meer dan 15 jaar op in klassieke en moderne muziekensembles. Gedurende deze tijd heb ik talloze masterclasses bijgewoond. Optreden op Tomorrowland, een avant-garde muziekfestival in Malta of de grote symfonische meesterwerken met symfonische orkesten in Spanje en Nederland.
Mijn opleidingen waren in Spanje, Italie en Nederland. ik behaalde een bachelor- en master uitvoerend arties en master muziekeducatie.
Tegenwoordig houd ik mij veel bezig met componeren en produceren van mijn eigen muziek, tuba spelen met een symfonie orkest, trombone spelen in een reggaeband en trompet improviseren op techno-tracks.

Gevestigd in

 • Utrecht

Leslocatie

 • Aan huis
 • Utrecht Centrum
 • Bij de docent
 • Online

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Engels
 • Nederlands
 • Spaans

Competent and professional!

Alberto is a competent and professional teacher. He is capable of building trust and respect with the student.

Motiverende trombonelessen!

Alberto is een professionele en motiverende muziekdocent. Ik volg nu een tijd lang zijn trombonelessen en we hebben samen gekeken naar een lesmethode dat past bij mijn doelen en drukke leven. Verder zijn de lessen vol gezelligheid en humor. Zeker een aanrader!

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza