Vioollessen in Delft, Delfgauw, Rijswijk, Wateringseveld en Ypenburg voor kinderen en volwassenen. Julia Hernández

Julia Hernández Vioollessen in Delft

Vioolles Delft  -  Julia Hernández

Welkom op mijn website! Ik ben violist en ervaren viooldocent Julia Hernández Sanchez in Delft. Ben je ook verliefd op de prachtige klanken van de viool? Is er een bepaald stuk wat je wilt gaan spelen of nog beter in je vingers wilt krijgen?

Vioolspelen voor jong en oud!

Mijn vioollessen zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ik werk zowel met beginners als vergevorderden. Boek een proefles!

Vioolles aan huis in Delft - Ypenburg - Rijswijk

Wat is er gemakkelijker dan wanneer ik naar jou toe kom voor les aan huis in Delft, Ypenburg, Rijswijk, Delfgauw , Wateringseveld of Nootdorp? Neem even contact op voor eventuele bijkomende reiskosten.

Beginners

Stap voor stap gaan we ervoor zorgen dat jou passie voor de viool steeds meer kan groeien. Dit doen we met leuk  en leerzaam lesmateriaal en door veel samen te spelen. Natuurlijk leer je ook noten lezen en de basis van muziektheorie.

Vioolles Kinderen

Met de speelse en leuke methode Colourstrings leren kinderen notenlezen en ontdekken ze hun instrument. We spelen al snel liedjes en altijd zorgen vwe oor een gezellige sfeer in de les. Plezier in muziek en viool spelen voorop!

Meer ervaren violist

Speel je regelmatig en loop je vast met snelle passages? Kom je niet verder met je vibrato of positiespel? Wil je meer ontspannen en soepeler kunnen strijken of Je verdiepen in een bepaald repertoire?

Wat kun je verwachten?

We werken aan een ontspannen strijkarm, diverse streektechnieken, intonatie, positiespel, vibrato en expressie, klankkleur, toonladders, dubbelgrepen, etudes, voordrachtstukken, samenspel, ontwikkeling van het innerlijk gehoor en interpretatie van je repertoire.

Barokviool

Houd je van Telemann, Bach of Vivaldi? Of ben je juist geinteresseerd in de Franse barok,, zoals Leclair, Rameau of Boismortier? Ik heb speel veel barokmuziek en vind het leuk om mijn ervaring en expertise met je te delen. Leer van alles over versieringen, Franse en Italiaanse stijl, trillers en articulatie. Er gaat een wereld voor je open!

Muziektheorie

We behandelen o.a. toonsooorten, ritmes, toonladders, melodieopbouw, structuur van de stukken die je speelt. Met de inzichten die je ontwikkelt krijgt de muziek een diepere laag en wordt je muzikale verhaal.interessanter en rijker.

Online vioolles

Bijzondere omstandigheden vragen ons om innovatief en slim om te gaan met de mogelijkheden die we hebben. Online les via Zoom werkt goed!

Over Julia

Julia Hernandez Sanchez is een jonge Spaanse violiste. Na het behalen van haar Bachelor diploma aan de Guildhall School of Music and Drama (Londen), waar ze onder Simon Fischer en Pavlo Beznosiuk heeft gestudeerd, is ze naar Nederland verhuisd. Momenteel studeert Julia een Master programma aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten, onder professor Hed Yaron Meyerson. Tevens studeert Julia barokviool aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag bij Ryo Terakado.

Als orkestmusicus, heeft Julia veel ervaring: ze heeft onder anderen met het London Symphony Orchestra, Orquesta Sinfonica de la Comunidad de Madrid en het Jonge Metropole Orkest samengewerkt. Julia treedt op met het Erasmus Quartet, in Nederland en in het buitenland.. En als barokvioliste heeft ze met de Academy of Ancient Music (Londen) en het Orquesta Barroca de la USAL (Salamanca) uitgevoerd. Bovenal, is Julia een super gepassioneerde lerares. Julia heeft in Londen gestudeerd en is een gecertificeerd Colourstrings lerares.

Gevestigd in

 • Delft

Leslocatie

 • Aan huis
 • Delft
 • Ypenburg
 • Online
 • Delfgauw

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Engels
 • Nederlands
 • Spaans

Muziekles nemen? Boek nu je proefles!

Zingen of een instrument bespelen? Beginner of gevorderd? Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt. Boek vandaag nog je proefles, ontdek en verleg je grenzen!

" This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before!''

(Leonard Bernstein - composer, conductor, pianist)