Private violin lessons in Delft, Zdenka Prochazkova, Free Trial Lesson

Zdenka Prochazkova Vioollessen in Delft

Privé vioolles in Delft en Weert

Hi, Ik ben Zdenka Prochazkova, violiste en altvioliste. Welkom in mijn motiverende en gezellige vioollessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Plezier in muziek staat voorop! Je werkt aan techniek én muzikaliteit, het een kan niet zonder het ander! 

Beginners

Wordt het je eerste vioolles en heb je nog geen muzikale ondergrond? Of heb je vroeger gespeeld en wil je de draad weer oppakken? Stap voor stap gaan we aan de slag om plezier aan je viool te beleven en een solide technische basis op te bouwen. Tegelijkertijd ontwikkel je je muzikaliteit!

Vioolles op maat - gevorderden

je beheerst je viool al goed en wilt je verdiepen in beplaad repertoire? je technuiek opfrissen en gericht aan specifieke zaken werken? Het repertoire wat je speelt kiezen we in overleg. Je speelt altijd leuke en uitdagende muziekstukken. In de lessen wordt aandacht besteed aan houding, noten lezen, gehoor, etudes, leuke voordrachtstukken, streektechniek, toonvorming, vibrato, intonatie en expressie.

Orkest - ensemble

Om met meer gemak en plezier in je orkest of ensemble te kunnen spelen is het soms fijn even wat hulp en tips over streek en vingerzettingen te krijgen. Neem je partijen mee naar les!

Leslocatie

Ik ben beschikbaar voor vioollessen in Delft en in Weert. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Flexibele lestijden

De Strippenkaart van 10 vioollessen biedt flexibiliteit en kwaliteit! Je verliest nooit een les!

Online vioolles

Online vioollessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Kamermuziek en samenspel

Je kunt behalve prachtig klassiek solo-repertoire heel snel al samenspelen met anderen of kamermuziekensembles vormen en daarin altviool of viool spelen. Heb je speciale vragen of wensen, dan is dat altijd bespreekbaar.

Over Zdenka Prochazkova

Zdenka is Tsjechische van oorsprong en studeerde viool en altviool op het Conservatorium in Utrecht.
Als altvioliste en violiste treedt zij binnen en buiten Nederland regelmatig op met verschillende orkesten en kamermuziekensembles. Zij heeft een eigen ensemble, CORDEVENTO, waarmee zij optreedt in o.a Het Concertgebouw Amsterdam, Philharmonie Keulen en op het Festival Oude Muziek Utrecht.

Music expresses that which cannot be said and on which it is impossible to be silent + Victor Hugo

Gevestigd in

 • Delft

Leslocatie

 • Aan huis
 • Delft
 • Weert
 • Online
 • Bij de docent

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Tsjechisch
 • Duits
 • Engels
 • Nederlands

Ik zie mijn vooruitgang!

Als gloednieuwe viool student heb ik bij Zdenka Prochazkova voor het eerst met regelmaat een instrument vastgehouden. Ze heeft me in een korte periode van zo een zes maanden door veel van de basis heen geloodst. Omdat we nu samen werken aan diverse oefeningen en kleine liedjes kan ik goed mijn eigen vooruitgang zien. Lessen worden aangepast aan mijn eigen leertempo en aan welke muziek mij aanspreekt. Ze is tijdens de lessen altijd vrolijk en kan ontzettend goed viool spelen, wat voor mij als student enorm motiverend werkt. Niet alleen voor dit instrument maar ook voor het verbeteren van mijn algemene muziekkennis heb ik erg veel aan haar lessen.
Derk-Jan Huisinga​

Een stimulerende docent!

Zdenka Prochazkova is een kritische en stimulerende docent die veel ruimte geeft voor het spelen van zelf aangedragen muziek. Door de goede lessen en begeleiding is​ ​het leren spelen van de viool/ altviool makkelijker dan verwacht.
 

​Steven Lammers​

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza