Zdenka Prochazkova
Vioolles

Privé vioollessen in Delft en omgeving Wateringen

Plezier in muziek staat voorop! Je werkt aan techniek én muzikaliteit, het een kan niet zonder het ander! Zegt Zdenka Prochazkova, vioolleraar in omgeving Pijnacker, Rijswijk en Delft. Maak nu een afspraak voor een gratis proefles viool! De Strippenkaart van 10 vioollessen biedt flexibiliteit en kwaliteit! Je verliest nooit een les!
Mijn lesruimte is bij mij thuis in Delft, maar ik kan ook naar jou toe komen, als je niet te ver weg woont!

Vioolles op maat, persoonlijke aandacht!

Het repertoire waar je aan gaat werken kiezen we in overleg. Je speelt altijd leuke en uitdagende muziekstukken In de lessen wordt aandacht besteed aan houding, van blad lezen, gehoor, etudes, leuke voordrachtstukken, streektechniek, toonvorming, vibrato, intonatie en expressie. Tips over streek en vingerzettingen bij orkest-kamermuziekpartijen is natuurlijk mogelijk.

Kamermuziek en samenspel

Je kunt behalve prachtig klassiek solorepertoire heel snel al samenspelen met anderen of kamermuziekensembles vormen en daarin altviool of viool spelen, dus heb je speciale vragen of wensen, dan is dat altijd bespreekbaar.

Over Zdenka Prochazkova

Zdenka is Tsjechische van oorsprong en studeerde viool en altviool op het Conservatorium in Utrecht.
Als altvioliste en violiste treedt zij binnen en buiten Nederland regelmatig op met verschillende orkesten en kamermuziekensembles. Zij heeft een eigen ensemble, CORDEVENTO, waarmee zij optreedt in o.a Het Concertgebouw Amsterdam, Philharmonie Keulen en op het Festival Oude Muziek Utrecht.

Music expresses that which cannot be said and on which it is impossible to be silent + Victor Hugo

Contact Zdenka Prochazkova

De lessen kunnen in het Nederlands, Engels, Duits en Tsjechisch worden gegeven.

Ik zie mijn vooruitgang!

Als gloednieuwe viool student heb ik bij Zdenka Prochazkova voor het eerst met regelmaat een instrument vastgehouden. Ze heeft me in een korte periode van zo een zes maanden door veel van de basis heen geloodst. Omdat we nu samen werken aan diverse oefeningen en kleine liedjes kan ik goed mijn eigen vooruitgang zien. Lessen worden aangepast aan mijn eigen leertempo en aan welke muziek mij aanspreekt. Ze is tijdens de lessen altijd vrolijk en kan ontzettend goed viool spelen, wat voor mij als student enorm motiverend werkt. Niet alleen voor dit instrument maar ook voor het verbeteren van mijn algemene muziekkennis heb ik erg veel aan haar lessen.
Derk-Jan Huisinga​

Een stimulerende docent!

Zdenka Prochazkova is een kritische en stimulerende docent die veel ruimte geeft voor het spelen van zelf aangedragen muziek. Door de goede lessen en begeleiding is​ ​het leren spelen van de viool/ altviool makkelijker dan verwacht.
 

​Steven Lammers​

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!