Ukulele leren spelen en op zoek naar een ukulele leraar in Den Haag? Carmen van Haren heeft een gezellige lesruimte in de Goudenregenstraat, waar je plezier in muziek beleeft! Zingen met ukulele kinderen en volwassenen. Ukulele groeps- of privéles in Den Haag.

Carmen van Haren Ukulelelessen in Den Haag

Ukuleleles voor kinderen en volwassenen

De ukelele is een leuk en laagdrempelig instrument om te leren spelen. Muziek creeert en vergroot verbindingen tussen verschillende vaardigheden en is een geweldige manier om je te uiten. In mijn lessen werk ik vanuit plezier en sluit ik aan bij jouw ritme. Zo ontwikkel je je vanzelf. Je leert (pop )liedjes die je zelf kunt uitkiezen. Je leert over de juiste speelhouding en verschillende manieren van spelen (waaronder slagtechnieken, tokkelen en jezelf begeleiden als je zingt).

Leslocatie of online

De lessen worden gegeven in het Muziek en Spel Atelier in de Goudenregenstraat - Den Haag. Eventueel zijn online ukulelelessen in overleg mogelijk.

Jouw favoriete muziek

Je speelt uiteenlopende stijlen, afhankelijk van jouw smaak. En je kunt ook een eigen liedje maken. Kom gezellig langs voor een proefles!

Individueel of in een groepje

  • Individueel 30 of 45 minuten
  • Kleine groepjes 60 minuten

Over Carmen

Carmen van Haren is zangeres en performer en bespeelt verschillende instrumenten. Ze studeerde in haar jeugdjaren accordeon en ontwikkelde zich als componist/zangeres van een popband, waarmee ze jaren optrad in het clubcircuit.

Duo Katakat en meer!

Tegenwoordig treedt ze op met het muziekduo Katakat. Daar zingt ze en speelt accordeon, gitaar, ukelele en trommel. Naast zang schrijft ze teksten en liedjes en houdt ze zich bezig met Spoken Word. Carmen bracht verschillende cd's met eigen werk uit. Ze ontwikkelde zich op het gebied van theater door verschillende professionele dramaopleidingen. Ze gaf eerder muziek- en dramalessen op scholen, workshops aan groepen volwassenen en coachte tieners op het gebied van toneel en muziek.

Praktisch

Vooraf is er altijd een telefonisch kennismakingsgesprek. We spreken dan een proefles af. Na de proefles kun je kiezen voor een strippenkaart van 10 lessen.

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Den Haag
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Super Juf Carmen!

Carmen is een superfijne muziek-juf!.Wat ik het leukste vind, is dat we zelf liedjes bedenken en maken. Ik vind het ook leuk dat er in het Atelier zoveel verschillende instrumenten zijn, van over de hele wereld.
Emma (8 jaar)

A Wonderful Teacher!

Dear Carmen, you have been a wonderful teacher this year. What I like about music is that we make up songs and compose them together. I also like that in your Atelier I can try different types of instruments from all over the world. Lots of love! Emma

Hij geniet intens!

Onze 5-jarige zoon geniet intens van zijn lessen bij Carmen. Op deze leeftijd is het kennismaken met muziek verpakt in spel ideaal. Hij neuriet thuis de hele dag door als een vrolijk vogeltje. Kortom, een en al een blij en muzikaal kind sinds hij kennis heeft gemaakt met Carmen.
Moeder Hanh

Iedere dag muziek!

"There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible."

Jack DeJohnette - Drummer