Robin Eggers Drumles

Drummen en percussie Rotterdam

Drummen is cool en lekkere beats spelen in je favoriete muziekstijl geeft een super gevoel! Je kunt bij mij pop of rock leren drummen, maar ook  wereldmuziek, klassiek slagwerk, cajon, congas, djembe en verschillende handpercussie-instrumenten. Body-percussie, melodische percussie zoals marimba en vibrafoon.

Online drumlessen

Momenteel geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Hoe kies je een drumdocent?

Heb je nog nooit achter een drumstel gezeten en wil je  het proberen? Of speel je al een tijd en heb je behoefte aan meer kennis en structuur? Je techniek een boost geven maar... wie kies je als docent? In de proefles ervaar je hoe het is om achter een drumstel te zitten en merk je of je drummen leuk vindt, of we een klik hebben en of de manier van lesgeven je aanspreekt.

Beginners - Gevorderden

Ik ben Robin Eggers, ervaren allround drummer en slagwerker, conservatorium gediplomeerd. Boek een proefles in mijn drumstudio Soundport, dichtbij het Marconiplein in Rotterdam, zeker weten dat je enthousiast naar huis gaat!

Wat kun je verwachten?

Jouw muziekkeuze staat centraal en de technieken die je leert zijn altijd gerelateerd aan de stijl die je speelt. Van klassiek, jazz , pop tot rock beats, grooves. We werken aan ontspannen houding, stokkentechniek, timing, time keeping, hand/voet coördinatie, solo’s en fills, notenlezen/drumnotatie, basis muziektheorie, improvisatie.

Drumstel aanschaffen?

Heb je nog geen drumstel en wil je een elektrisch of akoestisch set kopen of huren? Geen probleem! Ik help je een goed en betaalbaar drumstel te vinden en kan je goed adviseren.

Over mij

Met 7 jaar had ik mijn eerste drumles. In Duitsland begon ik aan mijn opleiding tot slagwerker, waarna ik mijn studie vervolgde aan de Royal Northern College of Music in Manchester. In 2014 behaalde ik mijn Masters diploma aan het Codarts Rotterdams Conservatorium. Sinds ik in Nederland woon speel ik met verschillende bands en ensembles, zoals Slagwerk Den Haag, Asko-Schönberg Ensemble, Veenfabriek, Ensemble Klang, David Kwecksilber Big Band.

Life is about rhythm. We vibrate, our hearts are pumping blood, we are a rhythm machine, that's what we are! - Mickey Hart

Contact Robin Eggers

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza