Drumles Rotterdam Soundport studios Ruud Voesten - pop - rock - jazz

Ruud Voesten Drumlessen in Rotterdam

Beginners en gevorderden

Wordt het je eertse klap op een drumstel of ben je een meer ervaren drummer en wil jij je kennis vergroten, andere stijlen beheersen en gewoon beter en soepeler gaan drummen?  Jazz, pop, rock of wat je lekker vindt?

Drummen is mijn passie!

Mijn naam is Ruud Voesten (1987) en als je meer wilt weten over muziek, drummen of spelen in/met een band, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb aan de conservatoria van Arnhem en Rotterdam gestudeerd en heb in 2014 mijn Master of Music diploma behaald. De afgelopen tien jaar heb ik ruim ervaring opgedaan in het spelen en opnemen van jazz en popmuziek met bands als ROEST, Krach, Rok Zalokar Trio en Fish Country.

Bereik jouw ambities!

In mijn lessen staan jouw ontwikkeling en het plezier in muziek maken centraal. We zullen bij de eerste afspraak jouw ambities en ervaringen in kaart brengen en een plan opstellen voor de komende tijd. Wanneer je na de proefles een leskaart koopt en we echt met de lessen beginnen, kom ik met passend lesmateriaal, zodat jij gegarandeerd jouw ambities gaat bereiken!

Soepele techniek

Binnen de les besteed ik graag veel aandacht aan luisteren naar en samen spelen met muziek/anderen. Mijn specialiteiten zijn pop/rock en jazz/geimproviseerde muziek. Dingen die verder aan bod komen zijn: grooves en fills, stokkentechniek,  hand/voet coordinatie, liedjes, zelf drumpartijen maken, improviseren en soleren. 

Bandcoaching

In de bandlessen staat de groep met zijn ambities centraal. We zullen van te voren doelen stellen, zo groot en zo klein als het kan, en samen daar naar toe werken. Denk aan het schrijven van nieuwe nummers, het specialiseren in een bepaalde stijl, begeleiding bij een opname of voorbereiding op een auditie of concert. 

Complete studio

In mijn studio Soundport in Rotterdam (vlakbij Marconiplein) beschikken we over een complete backline van drums, PA, elektrische gitaar, basgitaar en piano. In een relaxte sfeer kunnen we gebruik maken van meerdere drumstellen, maar ook andere instrumenten om samen te spelen. Koffie en thee is aanwezig, parkeren kan voor het gebouw.

Drumstel kopen of huren?

Heb je nog geen eigen drumstel en/of zoek je een elektronisch drumstel? Ik help je een betaalbaar en goed instrument te vinden.

Online drumlessen

Online les of bij jou thuis is in overleg mogelijk. 

Leeftijden

Alle leeftijden en niveaus zijn welkom voor een les, of je nu een specifiek helder doel hebt of de basis wilt leren van drummen en muziek maken.

Mijn helden?

Mijn muzieksmaak is zeer breed, maar te gekke artiesten die mij inspireren en waar ik naar blijf terugkeren zijn: Blink182, Jeff Buckley, Wayne Shorter, Tom Pintens, Dave Grohl, Paul Motian, Roy Haynes. Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een proefles, neem gerust contact met me op!

Average band with a great drummer sounds great, great band with an average drummer sounds average - Buddy Rich

Gevestigd in

  • Rotterdam

Leslocatie

  • Soundport Studios Rotterdam
  • Bij de docent
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it! Dr. Joe Dispenza