Gabriel Rodero - Cellolessen in Utrecht voor kinderen, jongeren en volwassenen. Celloles aan huis in Amersfoort en Utrecht

Gabriel Rodero Cellolessen in Utrecht

Privé celloles in Utrecht

Hola, mijn naam is Gabriel Rodero. ik ben een gepassioneerde Spaanse cellist en enthousiaste geduldige cellodocent in Utrecht. De cellolessen zijn voor beginners op de cello en natuurlijk voor gevorderde cellisten. Je bent welkom in mijn comfortabele home studio aan de Weerdsingel, Oudegracht. Thee of koffie hoort erbij!

Celloles voor kinderen en volwassenen - Utrecht

Wordt het je eerste celloles ooit? Zoek je cellolessen voor je kind, wil je de cello zelf weer oppakken na een tijd niet gespeeld te hebben, of speel je vaak en wil je gewoon af en toe wat lessen volgen voor inspiratie en tips uit de praktijk?  Tambien clases de violonchelo en Español.

Cellolessen Beginners

We beginnen met het leren van een solide basis: tokkelen, strijken en de linkerhand. Bij het leren van een instrument is het van belang om dit vanuit een gezonde en ontspannen houding te doen. Met een technische basisoefeningen, toonladders en je eerste voordrachtstukjes bouwen we je vaardigheden op en krijg je de beginselen van cellospelen onder de knie.

Samenspel voor 2 cello's

We spelen samen cello duo's uit verschillende muziekperiodes en stijlen. Dit helpt de intonatie en het ritme op een leuke manier te verbeteren en je maakt meteen muziek!

Muziektheorie

Basis muziektheorie, toegepast op de cello, zal je helpen om goed muziek te leren lezen en sneller makkelijke liedjes te kunnen spelen

Meer ervaren cellisten

Als je al veel ervaring hebt met de cello en je wilt je spel naar een hoger niveau brengen, dan help ik je daar graag bij. We werken aan intonatie, vibrato, klankkwaliteit, frasering, articulatie, positiespel,, duimpositie, lichaamsbewustzijn. Dieper ingaan op muziektehorie is mogelijk.

Cellorepertoire

Je speelt etudes en natuurlijk het prachtige uitgebreide cellorepertoire. O.a. Bach, Brahms, Bridge, Faure, Rachmaninov, de Falla, Vivaldi, hedendaags en wat je zelf inbrengt.

Orkest - kamermuziek

Als je in een ensemble of orkest speelt kun je ook je muziek meenemen naar je les, en werken we er samen aan.

Klassiek, pop of wereldmuziek

Wil je je richten op een specifieke periode: barok, klassiek, romantiek? Of misschien modern, pop en cross over?  Ik ben klassiek opgeleid maar je kunt bij mij voor heel veel muzieksoorten terecht.

Cellist Gabriel

Ik begon cello te spelen toen ik 9 jaar oud was. Mijn moeder leerde me de liefde voor de kunsten en introduceerde me in de wereld van de muziek. Zij was altijd een bron van motivatie en inspiratie.Na mijn studies in Spanje en Finland ben ik in 2020 naar Nederland verhuisd waar ik momenteel optreed en cello les geef. Wat me erg aanspreekt in de muziekscene van het land is de freelance wereld.
Wat voor mij erg mooi is aan de muziekscene in het land is de freelance beweging. Er zijn veel mensen die hun eigen en diverse projecten creeren en zich zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelen.

Ik ben een freelance musicus en een actieve cellist. Ik ben cellist in de kamermuziekensembles Florestan Ensemble en Odayin trio. Ik heb ook een grote liefde voor het symfonische repertoire en ik speel graag in orkesten in heel Europa met onder andere Neue Philharmonie Munchen, Turku Philharmonic Orchestra en European Union Youth Orchestra. Naast klassieke muziek heb ik deel uitgemaakt van diverse en leuke projecten zoals de folkband Young Forest en de musical The Physician, groepen waarmee ik het geluk had op tournee te zijn.

I truly believe that one-on-one teaching with hands-on experience is the best way to learn - J.J. Rousseau

Gevestigd in

  • Utrecht

Leslocatie

  • Aan huis
  • Utrecht
  • Amersfoort
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Spaans

Cello Lessons with a holistic Approach!

Gabriel Rodero is an inspiring cello teacher. He loves the instrument and knows all the difficulties you come across when studying. He stimulates you in continuously improving yourself by focusing on different aspects, such as techniques, intonation and posture. I appreciate his holistic approach to playing the cello in which the instrument is an extension of your state of mind. I would recommend him as a cello teacher to both beginners and more experienced cello players!
Aletta

Super celloleraar in Utrecht!

Superleraar! Ik heb nu een paar maanden les en Gabriel heeft de gave om dit prachtige, maar complexe instrument op een hele leuke en toegankelijke manier uit te leggen. Door eerst de basis goed eigen te maken en elk onderdeel van het spelen op te breken in kleine stapjes, om vervolgens alles samen te voegen tot een geheel, maakt hij het makkelijker om het te leren. De communicatie is ook heel fijn; als ik tussen de lessen door ergens tegenaan loop of ik heb een vraag tijdens het oefenen thuis, krijg ik daar gelijk antwoord op en probeert ie altijd te helpen. Ik ga elke keer weer met veel plezier naar de les toe!
Tessa

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza