Gitaarles Utrecht - Blues, Rock, Pop, Jazz- gevorderd en beginners, volwassenen en jongeren Pierre Jonker

Pierre Jonker Gitaarlessen in Utrecht

Gitaarles beginners- gevorderden

Hi, Ik ben Pierre Jonker, allround gitarist en gitaarleraar in Utrecht. Ga je voor het eerst gitaarles nemen, het plezier van gitaarspelen herontdekken of ben je al een tijdje bezig en wil je nu echt goed leren spelen en inspiratie opdoen bij een ervaren en enthousiaste docent?

Leslocatie

In overleg, afhankelijk van tijdstip en locatie, is les bij jou aan huis mogelijk. In mijn homestudio in Hoograven krijg je les op akoestische of elektrische gitaar, gratis parkeren voor de deur.

Proefles

Om even kennis te maken met elkaar en je doelen en wensen te bespreken, is de proefles de perfecte gelegenheid. Je krijgt een indruk van de leslocatie en we bespreken de lestijden, het gemak van de strippenkaarten, je gitaar, je favo gitaristen en muzieksoorten etc etc.

Alle stijlen

We gaan uit van de muziek die jij graag speelt. Dit kunnen Je eigen nummers zijn of die van je favoriete artiest bijvoorbeeld Jazz, pop, rock, metal, blues, folk, reggae, hiphop.

Mijn favorieten!

Zelf haal ik mijn inspiratie onder andere uit het luisteren naar Steely Dan, Queen, Peter Bernstein, Jim Hall of Metallica!

Wat kun je verwachten?

Jouw muziek staat centraal in de les. Je werkt aan een goede basistechniek, fingerstyle, picking, strumming, ontspannen houding, notenlezen, tabs, akkoordkennis,  improvisatie, solo's spelen, begeleiden, songwriter, basis muziektheorie.

Pedalen - software, hardware

Met speciale effecten via pedalen, hardware en software kun je het geluid van de gitaar enorm beinvloeden.Cool!  We gaan experimenteren met fuzz, distortion en veel meer.

Gevorderden

We gaan aan de slag om meer uit je techniek te halen en je merkt hoe je soepeler gaat spelen en meer gevoel in je spel kunt leggen. Ik ben een muzikale duizendpoot en begeleid je graag om je in alle stijlen te verdiepen en te ontwikkelen.

Gitaar huren of kopen?

Heb je nog geen gitaar? Er staat er een klaar voor de proefles! Ik kan je helpen bij het vinden van een goed en betaalbaar instrument!

Samenspelen - Improviseren

Wil je leren improviseren en meer inzicht krijgen in hoe je dat kunt doen? Blues, Jazz of Pop nummers lenen zich goed om met mij samen in de les te spelen. Hierdoor ontwikkel jij je muzikale vaardigheden, ga je beter luisteren naar de ander en ga je vrijer en communicatiever spelen.

Jezelf opnemen

Je eigen opnames maken met bijvoorbeeld Logic? Ik help je op weg en leer je de basics en wanneer je meer wilt weten gaan we de diepte in! Benieuwd ? Boek een proefles!

Strippenkaart

Druk met werk of school en liever flexibel je les plannen? Met de strippenkaart van 10 lessen heb je vrijheid en gemak om per keer je les af te spreken.

Online gitaarles

Ik geef ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Pierre

Ik heb mijn opleiding tot gitarist gevolgd aan het Conservatorium in Utrecht bij Eef Albers. Tijdens mijn studie groeide mijn liefde voor jazz. Ik kreeg lessen van Onno Kelk en Peter Bernstein. Ik speel in diverse bands en treed regelmatig op tijdens festivals en concerten. Naast het Roseland Quartet speel ik in jazzduo PierreRoos en jazzrock band Steely Fan.

Gevestigd in

  • Utrecht

Leslocatie

  • Aan huis
  • Utrecht Hoograven
  • Bij de docent
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Duits

Toffe gast!

Pierre is een toffe gast en geeft erg prettige lessen. Na een aantal andere instrumenten bespeeld te hebben wou ik graag de gitaar uitproberen. Voor Pierre maakt je niveau niet uit; hij kijkt samen met je mee wat je al kan en pakt het vanaf daar op. Pierre is ontzettend flexibel als het gaat om het lessenrooster en de sporadische uitloop van een les wordt niet naar om gekeken. Zijn lessen gaan vooral over de soul en feeling van het gitaarspel; het mooi spelen, een akkoord leren kan je immers gewoon van YouTube. Natuurlijk behandelt hij ook techniek en al het andere wat je wilt weten. Verwacht niet dat Pierre met een vaste lesmethode uit een 'Gitaar voor dummies' boekje aankomt. Tot nu toe nog geen enkele keer met tegenzin naar de lessen gegaan. Sterker nog: ik vertrok altijd weer met een glimlach.
Mats

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza