Javier Krohn
Pianoles

Speel piano en geniet van muziek!

Pianoleraar en pianist in Wassenaar Javier Krohn: Ik kan zelf zo genieten van die donkere bassen en de sprankelende klanken in de discant. Om je instrument te laten parelen in de hoogte! Altijd weer een uitdaging en heerlijk om even alles om je heen te vergeten en op te gaan in klank en muziek!

Pianoles aan huis

Je bent welkom in mijn sfeervolle lesruimte in Wassenaar. In overleg kunnen de pianolessen ook bij jou thuis in de omgeving van Wassenaar worden gegeven. Boek een proefles en bespreek de mogelijkheden!

Druk op werk of school?

Met de Strippenkaart van 10 lessen heb je flexibiliteit en kwaliteit. Je spreekt per keer je pianoles af en verliest zo nooit een les.

Pianoles voor beginners

Met leuke oefeningen en liedjes leer je de basisvaardigheden en leer je om effectief en ontspannen te studeren. Je merkt je vorderingen en al snel speel je de muziek waar je van hebt gedroomd het ooit te kunnen spelen! Ondertussen werk je verder aan je techniek, houding, toonladders, akkoorden en muzikaliteit. Alle leeftijden welkom!

Pianoles voor gevorderden

We hebben etudes en prachtig pianorepertoire te over om je in te verdiepen.  Met aandacht voor houding en ontspanning zal je klank verbeteren en je souplesse en vingervlugheid toenemen. Dit komt direct ten goede  aan je expressie en de overdracht van je muzikale ideeën!

Inspiratie

Vanuit mijn ruime ervaring als docent en concertpianist wil ik je graag inspireren bij het ontwikkelen van jouw pianospel. Denk daarbij ook aan interpretatie, historische context en muziektheorie. Ik deel graag mijn passie en liefde voor de pianomuziek met je!

Javier Krohn

De in Spanje geboren Javier Krohn behaalde zijn master in piano aan het Koninlijk Conservatorium te Den Haag. Hij treedt op als concertpianist en in kamermuziekconcerten op Nederlandse en internationale podia in Duitsland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Italie, US en Mexico

The pianokeys are black and white but they sound like a million colors in your mind ― Maria Cristina Mena

Contact Javier Krohn

Uitgedaagd om te groeien!

De sfeer bij de lessen van Javier Krohn is prettig en ongedwongen. Dit biedt een uitstekende basis om te kunnen groeien in de techniek en bij alle vragen blijkt hoe gedegen zijn theoretische en historische kennis is. Dit weet hij op een duidelijke en motiverende manier over te brengen. Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan houding, techniek en vooral ook klank en interpretatie. Als student word je uitgedaagd om te groeien door middel van de keuze voor mooie en interessante muziekstukken van de grote componisten en dit bevalt uiterst goed. Ik kan de lessen van Javier zeer aanraden.
Dave Jacobsen

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!