Anastasia Vledouts - dwarsfluitles IJburg Amsterdam voor kinderen en volwassenen

Anastasia Vledouts Dwarsfluitlessen in Amsterdam

Dwarsfluitlessen in Amsterdam IJburg

Hallo! Mijn naam Anastasia Vledouts. ik ben allround fluitiste en ervaren dwarsfluitleraar in Amsterdam Ijburg. Zoek je dwarsfluitlessen voor je kind? Zelf met fluitlessen beginnen om die prachtige fluitmelodieen te spelen? De fluit weer oppakken na een lange tijd en op zoek naar inspirerende lessen boordevol muziek?

Alle muziek kan op dwarsfluit!

Ik geef al jaren met veel plezier dwarsfluitlessen aan kinderen en volwassen. Beginners tot vergevorderd. Je kunt bij mij terecht voor fluitmuziek uit de barok, klassieke periode, romantiek, modern, wereldmuziek, popmuziek of traditionele muziek.

Proefles

Om een indruk te krijgen van de leslocatie en mijn stijl van lesgeven is de proefles de perfecte gelegenheid! We kunnen overleggen over lestijden, de leskaarten, je favoriete fluitmuziek en wat je doelen zijn!

Fluitlessen voor gevorderden

Met gerichte oefeningen en duidelijk uitleg, etudes, bekend- en minder bekend fluitrepertoire, ontwikkel je verder je techniek en polijst je je spel en klank. Ik geef je tips om je interpretatie, vibrato, dynamiek en articulatie te verfijnen en we werken natuurlijk aan een prachtig zingend legato!

Dwarsfluitles - kinderen

De dwarsfluit kan al vanaf jonge leeftijd bespeeld worden. Ideaal is het om vanaf ongeveer 7 jaar met dwarsfluitlessen te beginnen. Met een leuke lesmethode leert je kind notenlezen, een goede muzikale basis en natuurlijk mooi dwarsfluit spelen!

Beginners en dwarsfluit -volwassenen

Je kunt ook als volwassene gemakkelijk met lessen beginnen en snel vorderingen maken! Het eerste begin zal je zeker meevallen! Je leert een goede ademtechniek, ontspannen houding en notenlezen. je speelt al snel je eerste melodieen!

Samenspel vanaf het begin

We spelen eenvoudige maar super mooie en leuke duetten en gaandeweg ontdek je hoe je die warme en heldere klank uit je fluit kunt toveren. Daarnaast leer je de basis van muziektheorie.

Barokmuziek op Traverso

Heb je al ervaring met de moderne dwarsfluit en wil je meer inzicht en kennis opdoen over de historische achtergronden van de traverso en barokmuziek? Ik heb me naast moderne dwarsfluit ook gespecialiseerd in het spelen en lesgeven op traverso. Ik help je graag om nieuw repertoire, specifieke speelmanieren en ornamentiek te ontdekken. Superleuk mijn passie hiervoor met je te delen! Ik kan je adviseren over de aanschaf van een traverso, als je er nog geen hebt.

Waar is mijn muziekstudio?

Ik geef de fluitlessen in mijn eigen gezellige lesruimte in Amsterdam IJburg.

Online dwarsfluitlessen

Online fluitlessen zijn mogelijk wanneer je in het buitenland bent of niet naar les kunt komen. Ik heb genoeg materiaal en geluidsapparatuur om je thuis de beste geluidskwaliteit te bieden. Probeer het gewoon en je zult verrast zijn!

Over Mij

Ik ben Anastasia, een freelance fluitiste uit Frankrijk, en woon al vier jaar met mijn gezin in Amsterdam. Ik heb mijn bachelordiploma behaald aan het conservatorium van Versailles en Parijs. Ik vervolgde mijn verdere studie aan het Conservatorium van Amsterdam, onder leiding van Marten Root.
Mijn passie voor authentieke uitvoeringspraktijk heeft mij geïnspireerd mij te specialiseren in historische fluiten, dus de fluiten zoals ze werden gemaakt en bespeeld van de XVI tot de XIX eeuw.
Ik ben al tien jaar een gepassioneerd docent - zowel kinderen als volwassenen voelen zich op hun gemak om bij mij de fluit te beginnen. Ik heb een actieve concertpraktijk, maar nu concentreren mijn activiteiten zich vooral rond lesgeven. Neem gerust contact met mij op en kom naar mijn gezellige muziekstudio, gelegen in Amsterdam Ijburg!

Gevestigd in

  • Amsterdam

Leslocatie

  • Amsterdam IJburg
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Russisch
  • Frans

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza