Trompetles in Zaandam en Amsterdam. Ook Trompetlessen aan huis, voor jong en oud! Klassiek - Jazz - Funky - Pop

Abriël Ferreira Trompetlessen in Amsterdam

Trompetles voor beginners en gevorderden

Ga je voor het eerst trompet spelen en zoek je een motiverende trompetleraar in Amsterdam? Of  ben je een meer geoefend trompettist en wil jij je spel op een hoger plan brengen en lekker veel uitdaging krijgen om beter te gaan spelen?

Kinderen en volwassenen

Ik ben Abriël, Ferreira, professioneel trompettist in Amsterdam en ik ben super enthousiast om met je aan de slag te gaan!

Moeilijke partij?

Speel je in een orkest, bigband ensemble of harmonieorkest? Neem dan je lastige partijen mee naar les en we zorgen ervoor dat je de moeilijkste passages vlekkeloos gaat spelen!

Wat kun je verwachten?

De trompet is een prachtig maar ook veeleisend instrument. We maken een lesplan op maat voor jouw niveau en doelen, zo heb je snel en goed resultaat!

Mooie klank!

De basis van een mooie klank is een gezonde ademhaling en houding en regelmatig en effectief oefenen! We gebruiken goed en modern lesmateriaal.

Wat leer je in de les?

Je traint met buzzen en speciale oefeningen je embouchure. Je leert de juiste positie van het mondstuk tegen je lippen en hoe je tong bij de articulatie een rol speelt. Flexibiliteit en vingervlugheid zijn van belang voor een helder spel!

Klassiek - Jazz - Funky

Ik heb een brede achtergrond in jazz, funk, klassiek, salsa en pop. Ontwikkel je trompettechniek en muzikaliteit door middel van muziek die je het meest interesseert. Zo ben je altijd gemotiveerd!

Waar is de les?

Ik geef les in mijn studio in Amsterdam Oost. en in Zaandam. In overleg is online trompetles en les bij jou thuis mogelijk!

Heb je nog geen instrument?

Op zoek naar een goede en betaalbare trompet of bugel? Ik help je graag bij het vinden van de juiste instrumenten en toebehoren.

Online trompetles

Online lessen via Skype of Zoom mogelijk.

Over Abriël

Abriël Ferreira is een Nederlands-Amerikaans trompettiste. Zij studeert Jazz Trompet aan het Conservatorium Amsterdam, en studeert met Jan Wessels, Ruud Breuls, en Jan Oosthof.
Abriël geeft privéles en werkt ook in basisscholen als bugel/trompet docent met Leerorkest Stichtse Vecht. Sinds 2014 is Abriël de jazz trompettiste in het Ricciotti Ensemble, een 42-koppig straat symfonieorkest. Het Ricciotti speelt voor mensen die normaal geen symfonieorkest kunnen meemaken, bijvoorbeeld in AZCs, gevangenissen, ziekenhuizen, winkelcentra en zelfs in zwembaden. In haar seven tournees met Ricciotti heeft ze niet alleen in Nederland gespeeld, maar in Schotland, Brazilië en Cuba.

Gevestigd in

  • Amsterdam

Leslocatie

  • Aan huis
  • Bij de docent
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze. Inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen.