Beth Aggett. Zangles Pop, Jazz, Soul, Songwriter in Amsterdam.Werk aan je stemtechniek terwijl je liedjes zingt waar je van houdt! Techniek en muziek gaan gelijk op!

Beth Aggett Zanglessen in Amsterdam

Beth Aggett - Zangles Amsterdam

Hallo! Mijn naam is Beth en ik ben stem- en zangcoach in Amsterdam Oost met meer dan 10 jaar ervaring. Mijn zanglessen bieden een leuke, boeiende en veilige omgeving waar jij als zanger of zangeres je volledige potentieel kunt bereiken en je stem met voice training in goede conditie kunt brengen en houden.

Vocale techniek

Ik put voornamelijk uit Complete Vocal Technique en Somatic Voicework (LoVetri-methode) in mijn lessen. Uitstekende methodes om Contemporary Commercial Music (CCM) te leren zingen (in tegenstelling tot klassieke muziek of opera). Er is veel intimiderende terminologie in de zangwereld, zoals belting, twang, falsetto, hoofdstem, borststem ...No worries!  Ik leer je de verschillende mogelijkheden van je stem te  kennen, op een heldere manier en praktische.

Houd je stem gezond

De gezondheid van jouw stem is van het grootste belang. Als gekwalificeerd Vocal Health First Aider, leer ik je hoe je voor je stem kunt zorgen, voor langdurige vocale gezondheid en geluk!

Beginners

Denk je misschien dat je niet kunt zingen en geen mooie stem hebt? Ik weet zeker dat het niet waar is!  In de eerste zanglessen onderzoeken we wat voor stemtype je hebt en je gaat ontdekken hoe je je stem kunt vrijmaken en tegelijk beheersen, hoe je in harmonie kunt zingen en hoe je stem geweldig klinkt!

Meer gevorderd

Ben jij een meer ervaren zanger die regelmatig zingt en wil jij je techniek verbeteren of blessures voorkomen? Je verdiepen in een bepaalde stijl en je expressie vergroten? Je krijgt oefeningen en advies op maat zodat je snel je vorderingen merkt en het beste uit je stem kunt halen op een veilige manier!

Alle leeftijden

Het is nooit te laat om met zangles te beginnen! Ik geef les aan volwassenen, tieners en kinderen vanaf 4 jaar. Op deze jonge leeftijd is het doel om door middel van zingen over muziek te leren en er veel plezier aan te beleven. Mijn Nederlands is niet perfect, maar ik geef les aan veel Nederlandse kinderen die ook hun Engels kunnen oefenen!

Pop, Jazz, Soul, Songwriter

Houd jij ook zo van deze stijlen? Werk aan je stemtechniek terwijl je liedjes zingt waar je van houdt! Techniek en muziek gaan gelijk op!

Wat doe je in de les?

 • Opwarmen: Met eenvoudige stemoefeningen maken we je stem soepel en wakker, en ontdekken we de aandachtspunten voor de les.
 • Oefeningen: we doen stem- en/of bewegingsoefeningen en werken aan ademhaling, nasaliteit, resonantie, huoding, spanning, hoge tonen, enz.
 • Muziek is waar het om gaat! Lekker zingen! Het belangrijkste is om je techniek dienstbaar in de praktijk te brengen en te werken aan het zingen van de muziek waar we van houden!

Amsterdam Oost, West of Online

Ik geef les vanuit mijn prachtige studio in Amsterdam Oost, waar we piano's, opnameapparatuur en microfoons hebben om mee te oefenen. Als je liever Amsterdam centrum/west hebt, heb ik ook de beschikking over een prachtige studio in de Jordaan met een geweldige akoestiek. Afhankelijk van de locatie kan ik ook aan huis komen. Online lessen zijn mogelijk!

Leer jezelf begeleiden!

Altijd al willen zingen en spelen tegelijk? Ik kan je helpen om de akkoorden voor je nummer op de piano of gitaar te leren spelen.

Harmoniseren & improviseren

Als ervaren koordirigent en achtergrondzanger leef ik voor harmonieen! Als je wilt leren harmoniseren als een baas, ben je hier aan het juiste adres. Wil je scat zoals Ella Fitzgerald of adlib zoals Beyonce? Leren improviseren verbetert je muzikaliteit en helpt bij het ontwikkelen van je eigen unieke stijl.

Liedjes schrijven

Als songwriter heb ik een schat aan ervaring met het schrijven voor verschillende contexten. Ik heb veel zangers geholpen een "idee" om te zetten in een volledig gearrangeerd en opgenomen nummer. Als je hulp wilt bij het schrijven van teksten, of wilt leren hoe je akkoorden op een melodie kunt zetten, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Vertrouwen

Misschien is het grootste probleem met zingen dat het eng is!? Om het volledige potentieel van de stem te ontdekken, moeten zangers dapper genoeg zijn om nieuwe geluiden te proberen die niet als "zij" klinken. (Het kunnen zelfs lelijke of rare geluiden zijn!) Maar dit is moeilijk, en de angst voor 'slecht' klinken kan ons verlammen. In mijn studio zijn alle geluiden welkom en zullen we samen vertrouwen opbouwen, in plaats van te streven naar "perfectie".

Over mij

Ik zing al sinds ik kan praten! Ik groeide op in Londen, VK, in een muzikaal gezin waar ik over muziek leerde door volksliedjes te zingen met mijn vader. Later heb ik muziek gestudeerd aan de Durham University, de Universiteit van Amsterdam en het Conservatorium van Amsterdam, al die tijd optredend, opnemend en componeren. Ik smeedde een succesvolle carriere als sessiezanger, terwijl ik werkte en toerde met enkele van de grootste Britse artiesten. Momenteel ben ik muzikaal leider van vocale ensembles Sing International en de New Amsterdam Gospel Group.

Gevestigd in

 • Amsterdam

Leslocatie

 • Aan huis
 • Amsterdam Oost
 • Bij de docent
 • Online

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Engels
 • Nederlands

I've learned so much!

I have learned so much in these lessons! Beth helped me gain more confidence and acceptance of myself as a singer.

The Higlight of My Week!

Such fun classes, they are the highlight of my week!

Zorgzame zang docent!

Beth is echt een zorgzame lerares die het beste uit haar leerlingen haalt!

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza