Agata Posnik - cello leren spelen in Den Haag voor beginners en gevorderden - kinderen en volwassenen

Agata Posnik Cellolessen in Den Haag

Cellolessen Den Haag - Agata Posnik

Hallo! Mijn naam is Agata Posnik en ik ben professioneel muzikant en cellolerares in het centrum van Den Haag (Zeeheldenkwartier). Ik kom uit Polen en begon met cello toen ik 7 jaar oud was. Ik ben nog steeds verliefd op de warme klank van de cello! Mijn cellolessen zijn motiverend en leerzaam en voor muziekliefhebbers van alle leeftijden en alle niveaus.

Cellolessen voor kinderen

De beste manier om cello te leren is in een gezellige en ontspannen sfeer, waar muzikale spelletjes, samenspel en duidelijke uitleg je kind helpen om meer abstracte muzikale ideeën te begrijpen. Je kind leert bladmuziek lezen en we maken muziek vanaf de eerste les!

Ontdek de cello op jonge leeftijd!

Mijn cellolessen aan kinderen bieden leuke en overzichtelijke methodes, (Vamoosh celloboeken, Sassmannshaus, Cello Time en geweldige Poolse celloboeken). Eenvoudige klassieke en bekende liedjes en leuke oefeningen helpen je kind om de cello spelenderwijs te ontdekken!

Duetten spelen!

We ontwikkelen het muzikale gehoor en gevoel voor ritme van je kind, terwijl we de cello verder ontdekken. Ik teken vaak kleine illustraties om je kind te helpen de lesstof goed te begrijpen. Misschien wel het leukste onderdeel van de lessen: samen duetten spelen!

Cellolessen beginners - jongeren en volwassenen

Heb je net een cello gekocht en begin je voor het eerst met lessen? Heb je al jaren celloles maar ben je het plezier om te spelen kwijtgeraakt?  Heeft je cello jaren in een hoek gestaan en wil je er weer gaan lesnemen nu je meer tijd hebt?

Wat kun je verwachten?

je leert een goede basis en een mooie vloeiende streek. Het gaat om klank en toonvorming en vooral: plezier in muziek! Als je het nog niet onder de knie hebt leer je noten lezen. Je leert ook toonladders, mooie etudes en we spelen samen duetten!

Cello voor meer gevorderden

Je leert meer subtiele aspecten van het cellospel. We werken aan vibrato, positiespel, geavanceerde streektechnieken, frasering, interpretatie. Voordat we de duimpositie gaan ontdekken moeten we ervoor zorgen dat je een goede beheersing van je strijkstok hebt, uitstekende intonatie in de eerste tot en met zesde positie, de tenorsleutel kunt lezen en enige vaardigheid in g-sleutel hebt.

Repertoire

Je ontwikkelt je muzikale expressie en techniek met etudes, Bach-suites, prachtige sonates, concerten en recitalstukken die je kunstenaarschap vergroten! Ik heb een uitgebreide bibliotheek met stukken waar je misschien nog niet van gehoord hebt!

Orkest - Kamermuziek

Als je in een orkest speelt kan ik je helpen met streken, vingerzettingen en goede frasering. Als je in een ensemble speelt, kun je je partij met mij oefenen of je ensemble meenemen voor een les - ik geef ook graag ensembles!

Online Cellolessen

Je kunt bij mij ook prima terecht voor online cellolessen, wanneer je in het buitenland bent of even niet de deur uit kunt.

Alle soorten muziek

Naast klassieke muziek en barokmuziek ben ik helemaal thuis in hedendaagse muziek, jazz, pop, filmmuziek en cross-over. Leuk om met je aan de slag te gaan!

Effectief oefenen - beste resultaten

Ik geef je tips en tricks die je kunt gebruiken om beter en met meer resultaat zelfstandig te oefenen, en het maximale uit je studie uurtje te halen.

Over mij

Ik heb een Bachelor in Music Performance gestudeerd aan het Conservatorium Maastricht, in een klas van Mirel Iancovici. Ik vervolgde mijn studie aan Codarts Rotterdam bij Jeroen den Herder, en ondertussen, via Erasmusuitwisseling, aan de Academie van Beeldende Kunsten in Praag bij Michal Kanka. Ik voltooide mijn master in Music Performance en ontving een Hartman Award voor vooraanstaande afgestudeerden.
Ik heb veel podium- en leservaring opgedaan en vele masterclasses bij gerenommeerde docenten gevolgd, o.a. bij Mats Lidstrom, Gustav Rivinius, Andreas Brantelid, Claus Reichardt, Viola de Hoog, Jakob Kullberg, Tomasz Daroch en Tomasz Strahl.
Naast optredens in internationale academische orkesten was ik lid en solocellist van het Nederlands Jeugd Orkest. De afgelopen jaren heb ik meegewerkt aan diverse kamermuziek- en orkestprojecten, zoals met het Antwerp Philharmonic Orchestra.

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Aan huis
  • Den Haag Zeeheldenkwartier
  • Bij de docent
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Pools

Individual Approach!

I heartily recommend lessons with Agata to all those who want to learn in a comfortable atmosphere. Agata always has an individual approach to the student, which makes the learning outcomes at the highest level. I'm very happy to be her student.
Kathy

Excellent Cello Teacher in The Hague

Excellent teacher who focuses on the basics first. Making good progress with her, very useful feedback and support post-lesson.
Adam

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza