Carla Peña - Celloles voor beginners en gevorderden in Den Haag. Enthousiaste en motiverende cellodocent voor kinderen, jongeren en volwassenen in omgeving Voorburg Scheveningen en Den Haag centrum

Carla Peña Romero Cellolessen in Den Haag

Even voorstellen!

Hi! Mijn naam is Carla Peña. Vanaf mijn vroege jeugd in Barcelona speelt muziek een belangrijke rol in mijn leven. Ik begon muziek te leren toen ik 4 jaar oud was en kreeg mijn eerste lessen op de cello toen ik 6 jaar oud was.

Iedereen welkom

Ik heb veel ervaring met het geven van cellolessen aan jonge kinderen, jongeren en volwassenen. Je krijgt priveles, ik ben enthousiast en geduldig en ik houd van een gezellige sfeer in de les.

Leslocatie

Mijn lesruimte is in Den Haag centrum (De Constant Rebecquestraat), maar ik kan in overleg ook bij jou aan huis komen in Voorburg,  Mariahoeve, Duinoord, Zeeheldenkwartier, Statenkwartier, Valkenbos-Regentessekwartier, Scheveningen)

Warme celloklank

De klank van de cello lijkt een beetje op de menselijke stem en veel mensen worden er steeds weer door geraakt. Heb je vroeger cello gespeeld en wil je de draad weer oppakken? Je hebt een mooie cello gekregen en nu alleen de skills nog? Prima redenen om te starten met celloles!

Beginners

Ben je mega beginnend in de muziek, nog nooit een cello aangeraakt en kun je nog geen notenlezen? Geen probleem! Stap voor stap leer je door na te spelen de basis van muziek en cellospelen. En natuurlijk ook noten lezen!

Wat kun je verwachten?

Ik hecht veel waarde aan een ontspannen houding. Je leert strijken, tokkelen, je vingers op de juiste plek krijgen en met je eerste liedjes ga je die mooie klank uit je cello halen. Je speelt eenvoudige duo's, etudes en praktische oefeningen, waardoor je iedere les vorderingen maakt en met plezier blijft oefenen

Speel je al langer?

Ben je een meer ervaren cellist en loop je vast met bepaalde dingen in je spel ? Kom je niet verder met de tenorsleutel? Een mooie vollere toon ontwikkelen en je positiespel /duimpositie onder de knie krijgen?

Wat gaan we doen?

Met etudes, duo's, voordrachtstukken, sonates, Bach suites. klassiek, Jazz tot pop, wereldmuziek en improviseren werk je aan streektechniek, toonvorming, posities, duimpositie, vibrato, intonatie en expressie. Leuk!

Orkestpartijen

Speel je in een orkest? Neem je moeilijke partijen mee naar les! Tips bij orkest-kamermuziekpartijen uit de praktijk.

Online cellolessen

Ik geef ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Over Carla

Na mijn muzikale opleiding aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en het Conservatori Del Liceu (Barcelona) te hebben afgerond, treed ik regelmatig op met mijn kamermuziekensembles (Trio Jakob en Azalais Quartet) en met orkesten door heel Europa. Deze zomer ben ik op tournee geweest in Italie, Spanje, Frankrijk en Portugal. Ik heb ook de eerste prijs gewonnen op tal van internationale concoursen.
Ik ben een toegewijde leraar en veelzijdige cellist die graag verschillende muzikale velden verkent. Ik speel voornamelijk in klassieke en hedendaagse muziekensembles, maar ik heb ook meegewerkt aan jazz, pop en wereldmuziekuitvoeringen.
Ik omschrijf mezelf als een geduldige en zorgzame leraar. Mijn manier van lesgeven varieert afhankelijk van de leerlingen die ik voor me heb, afhankelijk van hun niveau, verwachtingen en persoonlijkheid.

Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony ― Mahatma Gandhi

Gevestigd in

 • Den Haag

Leslocatie

 • Aan huis
 • Mariahoeve - Voorburg
 • Online
 • Den Haag centrum
 • Bij de docent

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Spaans
 • Engels
 • Nederlands

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis en brengt je in het nu! Verbinding met je creativiteit en aandacht voor schoonheid draagt bij aan een vrije en vredige wereld! Bevlogen professionele muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs.

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein