Vioollessen in Weesp - Diemen of Amsterdam? Vioolles bij jou thuis in overleg.Contact Giorgos Samoilis voor een inspirerende proefles!

Giorgos Samoilis Vioollessen in Weesp

Vioolspelen is super!

Op zoek naar een professionele, enthousiaste en motiverende viooldocent in Amsterdam? Ik ben Giorgos, ik woon in Weesp en mijn liefde voor muziek en voor de viool is ontstaan in mijn vroegste jeugd op Corfu. Er was altijd muziek om mij heen! De viool is in mijn ogen hét instrument bij uitstek om je gevoel mee te uiten! Niet makkelijk maar wél uitdagend en leuk!

Beginners - gevorderden

Voor het eerst naar vioolles? Heb je lang geleden viool gespeeld en wil je de draad weer oppakken? Zoek je een andere docent, je techniek opfrissen? Leuk om met je aan de slag te gaan! Met privéles en het beste lesmateriaal uit diverse methodieken, etudes, toonladders, streek- en linkerhand oefeningen ontdek je de mogelijkheden van je instrument en breng jij je spel op een hoger niveau.

Plezier in muziek voorop!

Ik heb veel ervaring met lesgeven en ik zal ik je zeker weten te motiveren met mijn enthousiasme, prachtig repertoire, heldere instructies en tips op maat! Je speelt de muziek die je het meest aanspreekt!

Leslocatie

Ik geef de vioollessen in mijn lesruimte in Weesp of bij jou aan huis in Amsterdam. Met het OV is mijn leslocatie gemakkelijk te bereiken. Kom langs voor een proefles!

Online vioolles

Online vioollessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, bieden ook live instructies, persoonlijke feedback en motivatie. Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Alle leeftijden welkom

Mijn privé vioollessen zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen. Met een strippenkaart van 10 lessen heb je flexibiliteit in het afspreken van je lestijden, je verliest nooit een les! Ik ben de Nederlandse taal aan het leren.. lastig en leuk... net als vioolspelen!

Les op maat

Je speelt de muziek die je mooi vindt en die bij je niveau aansluit, maar die ook lekker uitdagend is! Door een ontspannen houding leer je vloeiende snaar- en streekwisselingen te maken en dan ontstaat die prachtige vioolklank! Meer genieten terwijl je speelt!

Vioolles gevorderden

Je wilt soepeler kunnen spelen, je spel op een hoger niveau brengen en moeiteloos door je orkest- of kamermuziekpartijen heenkomen? Intonatie kan beter? Ik besteed veel aandacht aan een juiste en relaxte houding, etudes, voordrachtstukken en solo concerten, oefeningen voor streektechniek, toonvorming, vibrato, intonatie en expressie.

Barokviool

Ben je net als ik gefascineerd door de muziek uit de 16e, 17e en 18e eeuw? Ik heb mij daar in gespecialiseerd en ga graag met je de diepte in over streken, articulatie, vingerzettingen en dansvormen in de muziek. Benieuwd? Maak een afspraak voor een proefles

Druk je uit in muziek!

Ieder muziekstuk heeft een verborgen verhaal en als je het ontdekt (door analyse en door er in de les naar te kijken) geef je diepte aan je interpretatie. Je leert om timing, vibrato, dynamiek en toonvorming als uitdrukking van je gevoel in te zetten in je vertolking.

Ensemble en kamermuziek-coaching

Speel je in een ensemble en hebben jullie behoefte aan een luisterend oor? Ik maak graag een afspraak met je ensemble voor incidentele of regelmatige kamermuzieklessen!

Over Giorgos

Ik ben half Grieks en half Venezulaans en ben begonnen met vioolspelen toen ik 7 jaar oud was. behalve de moderne viool speel ik ook barokviool. ik heb mij hierin gespecialiseerd op het conservatorium in Utrecht en daar ook mijn masters behaald. barokmuziek is echt een van mijn passies en ik treed regelmatig op in Nederland, maar ook daarbuiten, met diverse barokensembles. Ik deel mijn passie voor muziek én voor de viool graag met mijn leerlingen en lesgeven is absoluut iets waar ik veel plezier aan beleef!

Just let the learning process proceed at its own pace and find happiness in each improvement!

Gevestigd in

  • Weesp

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Spaans
  • Grieks
  • Engels
  • Nederlands

Motivating Teacher!

I am studying violin with Giorgos for a year and I always look forward to my violin lessons. Giorgos is a very motivating and positive teacher with a relaxed manner (but not too relaxed ;--)).Giorgos has many effective solutions and exercises to solve any technical difficulty. He has a great skill and creativity to explain things, which helps me a lot and gives me confidence. He is also a very nice, funny and comfortable person te work with. Thanks to Giorgos I think I made great progress this year!
M.W. d.V

Plezier, humor en geduld

Ik volg met veel plezier een lessenreeks viool bij Giorgos. Hij kan op een ontspannen manier door middel van ervarend leren goed het vioolspelen aanleren. Met plezier, humor en geduld is hij met mij aan de slag gegaan. Hij past zijn tempo van lesgeven aan op wat ik als student aankan. Zo is het leren vioolspelen een fijn proces!
Rosalein Bos

Giorgos helped me!

I already had violin lessons for years when I was little, but stopped during my studies at university. After university I wanted to start again, to get the feeling back of playing the violin and try to become a bit better at it. Giorgos helped me to get back at it and to improve it. I really noticed the difference, already after a few lessons! Giorgos helps you to find your own way of practicing and also focuses on making a better sound. It makes it so much more fun to play if it sounds better. Furthermore he also arranges that I can play pieces with other musicians. Thanks a lot!
Annewiek

Vioolles is leuk!

Giorgos is aardig. Hij geeft op een ontspannen manier les waardoor het les krijgen echt leuk is. Hij is helemaal niet streng en hij maakt veel grapjes tussendoor. Hij heeft geduld en geeft je de tijd om wat voor mij moeilijk is goed onder de knie te krijgen. Ik kijk er iedere week weer naar uit om naar zijn lessen te gaan!
Shanti

Grote stappen!

Als gemiddelde amateur heb ik al ruim een jaar vioolles bij Giorgos. En sinds ik les bij hem heb, heb ik grote stappen gemaakt. Waar ik vooral blij om ben, is dat Giorgos telkens onderzoekt waar ik vooral ondersteuning nodig heb, en hij past zijn didactische methode hier op aan. Ik krijg nooit een standaard les dus, maar een zeer gepersonaliseerde les, gericht op mijn eigen ambitie en doelstellingen. En over doelstellingen gesproken: deze worden samen bepaald en ingebed in mijn eigen voorkeur aan soort muziek. Last but not least: de stijl van Giorgos is coachend en aanmoedigend. Dat wil zeggen dat hij altijd bij wat goed gaat begint. Dat geeft zelfvertrouwen, en dat hoor je ook!
Luisa

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza