Disclaimer


Muziekles van topmusici

Disclaimer

Vivaldi Music Lessons (VML) zal haar uiterste best doen om de beschikbaarheid van de diensten te waarborgen. Onderbrekingen van de diensten zijn echter wel mogelijk om technische of andere redenen.
VML zal alles in het werk stellen om zijn klanten zo efficiënt mogelijk te informeren over de aard en de duur van eventuele onderbrekingen, maar zal geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden in het geval dat zijn diensten niet beschikbaar zijn.
Op dezelfde manier kan VML niet de garantie geven op de betrouwbaarheid en de kwaliteit van het internet.
VML zal geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden in het geval van verlies van gegevens. De klant/docent wordt aangeraden een veilige kopie van de bestanden te bewaren aan zijn / haar zijde.
VML gaat zorgvuldig om met contactgegevens van docenten. Door op deze website vermeld te zijn stemt de docent in met het gebruik van contactgegevens voor doeleinden die betrekking hebben op zijn of haar lespraktijk.

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!