Dima Loginov trompetles en kornetles in Amsterdam. jazz, pop, funk.klassiek  Trompetles kinderen - volwassenen beginners gevorderden

Dima Loginov Trompetlessen in Amsterdam

Trompetles in Amsterdam

Hallo, ik ben Dima Loginov, trompettist en trompetleraar in Amsterdam. Uit ervaring weet ik dat een instrument bespelen super leuk is, en wat mij betreft is trompet absoluut cool!  Ik geef trompetlessen voor beginners en gevorderden.

Muziek is echt een passie!

Naar muziek luisteren en genieten van bijvoorbeeld supergave trompetsolo's is heerlijk. Denk aan Clark Terry, Aruro Sandoval, Lee Morgan, Freddy Hubbard, Donald Bird, Roy Hargrove of Art Farmer. En zo kunnen we nog lang doorgaan!  Zelf muziek spelen is een wens waar je jaren mee kunt rondlopen, en dan opeens is het moment daar en ga je gewoon beginnen. Een begin van een supergave reis met passie, uitdagingen en veel plezier!

Diverse stijlen

Als je wilt ontdekken of trompet iets voor je is, of wanneer je regelmatig speelt en je spel wilt verbeteren; en je op zoek bent naar trompetlessen klassiek, jazz, pop, funk en alle soorten hedendaagse muziek, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Proefles

In de proefles maken we even kennis om je doelen, je wensen en een aantal praktische zaken te bespreken. Ik ben benieuwd welke muziek stijlen jij te gek vindt. Je krijgt een indruk van mijn manier van lesgeven en we overleggen over de locatie etc. Even een proefles boeken dus!

Degelijke basis

We werken aan het ontwikkelen van een goede techniek, klank, ritme, notenlezen en easy tunes. Ben je wat verder dan maken we een begin met improvisatie en jazz-harmonie. Een dagelijkse warming-up is de basis voor een goede conditie en een mooie sound

Dagelijkse oefenroutine

Dat betekent dat je dagelijks je embouchure moet trainen door veel te spelen en te zoemen (buzzen). We hebben aandacht voor een ontspannen houding, adembeheersing, repertoire en je doet diverse oefeningen en speelt ook etudes.

Trompetles kinderen

In het algemeen kunnen kinderen beginnen als ze ongeveer 7 jaar oud zijn. Afhankelijk van gebit en lengte. Soms is het handiger om met kornet te beginnen, omdat deze iets minder zwaar en een stukje kleiner dan de trompet is. Iets zachter van klank en verder qua techniek vergelijkbaar met trompet. De overstap naar trompet is niet moeilijk.

Trompetlessen bij je thuis in Amsterdam

Ik geef de trompetlessen in mijn studio in Amsterdam, maar kan in overleg ook bij je thuis komen voor de lessen. Eventueel bereken ik een kleine vergoeding bovenop de les, afhankelijk van de afstand. Even overleggen tijdens de proefles!

Altijd in contact

Ik geloof dat communicatie de sleutel is tot een succesvolle leerervaring. Daarom ben ik altijd beschikbaar om al je vragen te beantwoorden, of het nu voor, tijdens of na je les is.

Over Dima

Ik kom uit Kazaksthan en maakte kennis met muziek toen ik 5 jaar oud was. Mijn vader liet me veel muziek horen en het raakte mij meteen! Na eerst pianolessen te hebben gekregen werd ik gefascineerd door de trompet en al snel ontdekte ik Jazz!
Ik ben een gedreven en ervaren trompettist met een voorliefde voor lesgeven. Ik speel al vele jaren trompet en treed op in verschillende bezettingen, van klassieke orkesten tot jazzbands en alles daar tussenin. Dus als je zin hebt om kennis te maken neem dan vandaag nog contact met me op om een proefles af te spreken!

Be in competition with yourself. Only when you decide to be as good as you can be will you make real progress! - Lew Soloff

Gevestigd in

  • Amsterdam

Leslocatie

  • Aan huis
  • Amsterdam
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Russisch

He found the right approach for me!

I'm studying with Dima for 2 months already and it's going great! Lessons are fun, difficult but in a very good way, I can already see the progress I made. He also introduced me to a lot of great music that I never heard of. I think he found the right approach for me and I enjoy the lessons very much!
Rick M

Muziekles nemen? Boek nu je proefles!

Zingen of een instrument bespelen? Beginner of gevorderd? Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt. Boek vandaag nog je proefles, ontdek en verleg je grenzen!

" This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before!''

(Leonard Bernstein - composer, conductor, pianist)