Dima Loginov trompetlessen Amsterdam klassiek, jazz, pop, funk. Trompetles kinderen - volwassenen beginners gevorderden

Dima Loginov Trompetlessen in Amsterdam

Trompetles in Amsterdam

Hallo, ik ben Dima Loginov, trompettist en trompetleraar in Amsterdam. Ik kom uit Kazaksthan en maakte kennis met muziek toen ik 5 jaar oud was. Mijn vader liet me veel muziek horen en het raakte mij meteen! Na eerst pianolessen te hebben gekregen , waar ik niet veel plezier in had, werd ik gefascineerd door de trompet en al snel ontdekte ik Jazz! Het liet me niet meer los en muziek is sindsdien een van de mooiste dingen in mijn leven!

Trompet beginners en gevorderden

Nu hier in Amsterdam geef ik trompetlessen voor beginners en gevorderden. Ik weet uit ervaring dat een instrument bespelen super leuk is, en wat mij betreft is trompet aboluut cool! Als je op zoek bent naar trompetlessen klassiek, jazz, pop, funk en alle soorten hedendaagse muziek, dan maak ik graag kennis met je in een proefles!

Passie voor muziek!

Of je nog geen ervaring met de trompet hebt en  wilt ontdekken of trompet iets voor je is, of dat je regelmatig speelt en je spel wilt verbeteren, je wilt verdiepen in een bepaalde stijl en je inzicht en kennis van muziek wilt verbreden; ik deel graag mijn passie voor muziek en tips uit de praktijk met je om je muzikale doelen te bereiken.

Degelijke basis

We werken aan het ontwikkelen van de juiste techniek, klank, ritme, notenlezen en easy tunes. Ben je wat verder dan maken we een begin met improvisatie en jazz-harmonie.

Dagelijkse oefenroutine

Een dagelijkse warming-up is de basis voor een goede conditie en een mooie sound. Dat betekent dat je dagelijks je embouchure moet trainen door veel te spelen en te zoemen (buzzen). We hebben aandacht voor een ontspannen houding, adembeheersing, repertoire en je doet diverse oefeningen en speelt ook etudes.

Trompetles kinderen

In het algemeen kunnen kinderen beginnen als ze ongeveer 7 jaar oud zijn. Afhankelijk van gebit en lengte. Soms is het handiger om met kornet te beginnen, omdat deze iets minder zwaar en een stukje kleiner dan de trompet is. Iets zachter van klank en verder qua techniek vergelijkbaar met trompet. De overstap naar trompet is niet moeilijk.

Trompetlessen bij je thuis in Amsterdam

Ik geef de trompetlessen in mijn studio in Amsterdam, maar kan in overleg ook bij je thuis komen voor de lessen. Eventueel bereken ik een kleine vergoeding bovenop de les, afhankelijk van de afstand. Even overleggen tijdens de proefles!

Altijd in contact

Ik geloof dat communicatie de sleutel is tot een succesvolle leerervaring. Daarom ben ik altijd beschikbaar om al je vragen te beantwoorden, of het nu voor, tijdens of na je les is.

Over Dima

Ik ben een gedreven en ervaren trompettist met een voorliefde voor lesgeven. Ik speel al vele jaren trompet en treed op in verschillende bezettingen, van klassieke orkesten tot jazzbands en alles daar tussenin. Dus als je zin hebt om kennis te maken neem dan vandaag nog contact met me op om een proefles af te spreken!

Be in competition with yourself. Only when you decide to be as good as you can be will you make real progress! - Lew Soloff

Gevestigd in

  • Amsterdam

Leslocatie

  • Aan huis
  • Amsterdam
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Russisch

He found the right approach for me!

I'm studying with Dima for 2 months already and it's going great! Lessons are fun, difficult but in a very good way, I can already see the progress I made. He also introduced me to a lot of great music that I never heard of. I think he found the right approach for me and I enjoy the lessons very much!
Rick M

Iedere dag muziek!

"There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible."

Jack DeJohnette - Drummer