Blokfluit leren spelen? Professionele blokfluitleraar in Den Haag Jeongukk

Jeongguk Lee Blokfluitlessen in Den Haag

Blokfluitlessen in Den Haag voor jong en oud!

Hallo, ik ben Jeongguk Lee. Leuk dat je mijn blokfluitlespagina bezoekt! Ik ben een professionele blokfluitist, gevestigd in Den Haag. Ik heb jarenlange ervaring met het lesgeven aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus. Blokfluitlessen bij jou aan huis zijn ook mogelijk.

Beginners

De blokfluit is een ideaal instrument om te beginnen met het leren van muziek. Niet alleen omdat het een gemakkelijk instrument is om te bespelen, maar ook omdat het instrument direct reageert op je ademhaling en beweging. Je ontwikkelt basistechnieken zoals ademhalen, vingerzettingen, noten lezen en basis muziektheorie. We spelen altijd samen duetten in de lessen!

Proefles

Muziek is mijn passie en ik ben een enthousiaste en betrokken docent. Ik vind het leuk om een proefles met je af te spreken! We bespreken de leslocatie, de strippenkaarten, je doelen en ik ben benieuwd welke muziek je graag zou willen spelen. je krijgt ook een beetje een beeld van hoe ik lesgeef.

Renaissance tot pop!

Houd je van renaissance- of barokmuziek? Wil je meer muziek van Telemann, Vivaldi, Purcell, Hotteterre of Bach ontdekken en beter leren spelen? Of liever je favoriete popliedjes en folk? Bij mij ben je dan helemaal aan het juiste adres om je in je favoriete muziek te verdiepen!

Beginners

In een gezellige sfeer leer je een muzikale basis, notenlezen, ritme en maatsoorten en we spelen de eerste duo's! We werken aan klank, intonatie, techniek en muzikaliteit. Plezier beleven aan muziek staat voorop!

Meer ervaren fluitist

Je spel op een hoger plan brengen en je verdiepen in versieringen, trillers, frasering, timing en authentieke uitvoeringspraktijk? Ik ben gespecialiseerd in Franse, Duitse en Italiaanse barokmuziek. We hebben veel prachtige duetten om samen te spelen tijdens de les!

Sopraan, alt, tenor of sopranino?

Ja, we kunnen op elk type recorder werken. Ik kan je helpen bij het ontwikkelen van je klank en techniek op alle soorten blokfluiten.

Over mij

Ik kom uit Zuid Korea en begon blokfluit te spelen toen ik 9 was. Voor mij was blokfluitspelen het leukste wat ik kon doen in mijn kindertijd en ik nam overal de blokfluit mee naar toe. De galm in de badkamer was geweldig! Ik behaalde mijn Bachelor en Master aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en studeerde bij Reine-Marie Verhagen. Mijn doel als blokfluitleraar is om dit mooie en leuke instrument aan meer mensen te introduceren. Ik geloof dat het delen van mijn muzikale ervaring, die ik al bijna 30 jaar heb opgebouwd, erg belangrijk is voor onze samenleving en voor muziekliefhebbers. Door les te geven besef ik het belang hiervan en ik geniet persoonlijk van de vorderingen die de leerlingen maken

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Aan huis
  • Den Haag
  • Bij de docent
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Koreaans

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze. Inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen.