Contrabasles in Den Haag - Jazz - Country - Blues, Folk  - Johnny Daly

Johnny Daly Contrabaslessen in Den Haag

Basles in Den Haag  - Johnny Daly

Ga je voor het eerst contrabas spelen en ben je benieuwd hoe het voelt om met zo'n groot instrument aan de slag te gaan? Speel je Jazz, country of in een folkband en wil je je spel op een hoger niveau brengen? Vroeger gespeeld en wil je de draad weer oppakken?

Klassiek - Country - Folk - Jazz

Welke muziek je ook speelt op je bas, jouw rol in een band of orkest is duidelijk: je bent de basis van klank, harmonie en timing. Ik ben Johnny Daly, bassist in hart en nieren en gespecialiseerd in Jazz, Country Music, Folk en Latin.

Er staat een bas voor je klaar!

Er staat altijd een instrument voor je klaar, dus je hoeft je eigen instrument niet mee te nemen. Mijn lesruimte is in het centrum van Den Haag, eenvoudig te bereiken met auto, tram of bus.

Beginners - Wat ga je leren?

Met een effectieve stap-voor-stap methode leer je strijken en plukken (pizzicato), notenlezen. Je speelt eenvoudige nummers en oefeneningen en je leert een degelijke basis om klassiek of jazz te gaan spelen. Gelijktijdig werken we aan muzikaliteit, zuiver spelen, training gehoor en maken we een begin met improvisatie.

Basles Jazz voor gevorderden

Speel je regelmatig en wil jij je techniek op een hoger plan brengen? interessantere solo's en baslijnen spelen?
Ik maak samen met jou een lesprogramma op maat. Mijn enorme CD en Vinyl collectie inspireert zeker tot goed studeren. Door veel te luisteren naar muziek (en bassisten) word je uitgedaagd om je speelstijl te ontwikkelen.

Basgitaarles Den Haag

Wil je overstappen op basgitaar? Lees hier over mijn basgitaarlessen in Den Haag.

Improviseren kun je leren

Hoe bouw je een solo op en hoe leer je akkoordschema's uit je hoofd? Om mooie baslijnen te kunnen spelen heb je kennis van akkoorden en harmonische structuren nodig. Ik help je bij het ontwikkelen van je theoretische basis. Kom langs voor een proefles!

Over Johnny

Johnny Daly is geborten in Dublin, Ireland, waar hij het vak geleerd heeft naast de legendarische gitarist Louis Stewart, ooit lid van het wereldberoemde George Shearing Quintet. Johnny toerde in de vroege jaren 2000 met het Mexicaanse gitaarduo Rodrigo y Gabriella, waar hij diverse CD's mee opnam.
Johnny werkte de afgelopen jaren met o.a. Ferdinand Povel, David Schnitter, Dave Leibman, Gene Jackson, Grant Stewart, Marcel Serierse, John Ruocco, Dave Glasser, Simon Rigter, Ack Van Rooyen, Jeremy Pelt, Barry Harris, Peter Bernstein, Rick Margitza, Dado Moroni, Frans Elsen, Juraj Stanik, Martijn Van Iterson, Joe Cohn en Eric Ineke.

Who cares about the clouds when we're together? Just sing a song and bring the sunny weather! - Dale Evans

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Online
  • Den Haag centrum
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze. Inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen.