Interactieve muzieklessen voor kinderen in Den Haag. Vibrafoonles klassiek, pop, jazz. Hoog niveau slagwerkles en drumlessen in Den Haag van Konstantyn Napolov - privéles aan kinderen en volwassenen.

Konstantyn Napolov Vibrafoonlessen in Den Haag

Vibrafoon - Marimba les Den Haag

Hallo! Ik ben Konstantyn Napolov, slagwerk- vibrafoon- en marimbaleraar in Den Haag en ik zal je graag laten kennismaken met de marimba en de vibrafoon, en je de verschillen laten ervaren. Welkom in mijn slagwerkstudio!

Plezier in muziek

De vibrafoon en de marimba worden bespeeld met ‘mallets’. Dit zijn houten stokken met een bol van draad voor een prachtige sound! Er zijn veel verschillende stokken om mee te spelen en je klank wordt er door bepaald.

Interactieve lessen voor kinderen

Leerzaam, speels en ontspannend! Op interactieve manier maken de kinderen kennis met verschillende slagwerkinstrumenten. Spelenderwijs ontdekken ze door te spelen op de marimba en diverse slagwerkinstrumenten de wereld van samenklank, melodie en ritme. Neem contact op voor meer informatie.

Melodisch slagwerk

Beide instrumenten zijn melodie instrumenten en je kunt er, net als op een piano, ook meerstemmig op spelen. Talloze mogelijkheden om pop songs, klassieke of jazz nummers te spelen en jezelf met akkoorden te begeleiden. Boek een proefles!

Lekker gemakkelijk!

Met een Strippenkaart van 10 lessen heb je flexibiliteit en kwaliteit! je verliest nooit een les!

Wat kun je verwachten

Ontwikkeling gehoor, liedjes spelen, klassiek/ modern, improviseren, stokkentechniek, motoriek en timing, bladmuziek/noten lezen, akkoorden

Muziektheorie

Inzicht in de grammatica van de muziek is leuk, interessant en bijzonder handig. HaFaBra A-D examen level muziektheorie.

Marimba - Vibrafoon - Pauken - Djembé

Leren improviseren op marimba of vibrafoon? Jazz opf klassiek? Uitdagend leuk en verrassend is hedendaagse slagwerkmuziek van bijvoorbeeld Xenakis, Kagel, Steve Reich, Glass, Andriessen of Lang.

Privé percussielessen- en drumlessen

Ik geef ook drum- en slagwerklessen aan beginners, gevorderden en ter voorbereiding op toelatingsexamen conservatorium. Ontwikkel je muzikaliteit en leer met uitgekiende oefeningen een goede en soepele speeltechniek en werk aan een energieke en ontspannen lichaamshouding. Hoe jij je het beste kunt presenteren op een podium is leuk om aan te werken!

Slagwerker Konstantyn Napolov

Al op jonge leeftijd toonde Konstantyn zijn liefde voor het slaan van moeilijke ritmes. Na de zoveelste uitvoering van de kleine slagwerker op het hoofd van zijn grootvader, besloten zijn ouders om hem een professionele educatie te geven. Zo begon op zesjarige leeftijd een muzikale reis voor Konstantyn. De instrumenten die Konstantyn bespeelt passen nauwelijks in een vrachtwagen. Dat zijn o.a. een marimba, Thaise gong, vibrafoon, pauken, crotallos, djembe en cahon.

De lijst van scholen, masterclasses, concoursen en werkplekken, waarmee Konstantyn het niveau van zijn muzikale vakmanschap verhoogde, is niet minder groot. Hij behaalde zijn masterdiploma voor slagwerkinstrumenten en directie aan de Nationale Muziek Academie in Kiev, won meer dan 10 prestigieuze nationale en internationale concoursen, werkte als plaatsvervangende concertmeester slagwerk in nationale orkesten van Oekraine en speelde in tv-shows.

Na het winnen van het zoveelste internationale concours werd Konstantyn uitgenodigd om toelating te doen bij verschillende Europese conservatoria, waaronder het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij zijn Bachelor en Master diploma behaalde.
Konstantyn speelde in projecten van het Residentie Orkest, Asko Schonberg Ensemble, Slagwerk Den Haag en vele andere ensembles. Sinds 2011 is hij tevens de leider van het slagwerk-theaterensemble "Davai Perkusion", dat sindsdien al uitvoeringen heeft gegeven in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Belgie en Luxemburg. In 2013 heeft het ensemble het Grachtenfestival Concours gewonnen. Naast het spelen van concerten op grote podia geeft Konstantyn met zijn ensemble kamerconcerten. Ook het programma speciaal voor kinderen is erg populair. Konstantyn streeft ernaar om muziek uit verschillende genres in zijn programma's te verenigen: vanaf de barok tot hedendaagse muziek.

Life is really simple, but we insist on making it complicated + Confucius

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Den Haag Archipel
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Interactive Marimba Lessons

The kids were interested to learn to play music instrument and we have tried classic piano lessons. Lessons were boring and kids didn't want to attend any longer. We decided to try drum lessons with Konstantin it was above expectations. The lesson was interactive, presented with kids mind and it were not just drums. The kids also get to learn marimba which has note structure the same as on the piano. After few months kids also learned some body tapping. Drum lessons experience opened doors to complete new music world.
Anna - Parent of Diamantia en Alexander

Neem even contact op over de lesprijzen! Tot snel!

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza