Violin Teacher The Hague Stieneke Voorhoeve Poot Violin lessons The Hague Stieneke - Voorhoeve- Poot Suzuki vioolles

Stieneke Poot Vioollessen in Den Haag

Groepsles viool - Suzuki

Wereldwijd leren kinderen viool spelen volgens de Suzuki methode. Samen met ouders (of oppas met video-smartphone) leren de kinderen de viool bespelen met internationale volksliedjes en bekende in het gehoor liggende melodieen.

Kinderen vanaf 6 jaar

Ik ben viooldocente in Den Haag Stieneke Poot en mijn lessen zijn voor kinderen vanaf 6 jaar. Ze spelen in een groep en kunnen ook individueel les krijgen. Al gauw spelen ze met vibrato en in verschillende posities de sterren van de hemel.

Leslocatie

De vioollessen worden bij mij thuis gegeven in mijn gezellige lesruimte in de Riouwstraat (Archipel). Samen muziek maken doen we vanaf de eerste les en alle liedjes worden door mij op de piano begeleid.

Online vioolles

Online vioollessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Optreden voor publiek - Bach en Vivaldi

Door de regelmatige optredens voor publiek krijgen de kinderen ervaring en zelfvertrouwen. De kinderen leren van begin af aan samenspelen en doen vanaf de eerste les mee met de Gypsy Academy. De concerten werken motiverend en het repertoire loopt van kinderliedjes tot Bach en Vivaldi!

Notenlezen

Aanvankelijk leren de kinderen op het gehoor de eerste 8 liedjes. Er wordt veel gezongen. De kinderen kunnen na een half jaar allemaal noten lezen en uit het hoofd spelen. Vibrato volgt al snel en een mooie toon is het resultaat. We spelen volksliedjes, dansen, (zigeuner) muziek en bekende concerten. Alles uit het hoofd, of zoals het zo mooi in het Engels heet 'by heart'.

Vanaf de eerste les!

Het is stimulerend en enorm belangrijk om kinderen meteen te laten beleven wat het is om samen muziek te maken. Daarom begeleid ik de leerling iedere les ook op de piano. En dát vanaf de eerste les!

Over 'Juffie' Stieneke

Viooldocente ' Juffie' Stieneke Poot biedt al ruim 35 jaar deskundige, inspirerende en effectieve vioollessen voor jonge kinderen. Stieneke neemt de kinderen enthousiast op sleeptouw in de rijke en fascinerende wereld van de muziek….

Ieder kind heeft talent - Shinichi Suzuki

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Den Haag Archipel
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen

Talen

  • Duits
  • Frans
  • Engels
  • Nederlands

Skillful and broad approach

Juffie Stieneke Poot is very skillful. She is respectful of the teacher back home and caters her lessons to the needs of the individual child. We are especially in awe of her broad approach: the stories she tells about the songs, the composers, the dynamics, her other students, her travels, Mr. Suzuki himself and much more. I am thankful that we have been able to give this experience to our children.
Josine C

A wonderful experience!

Every year during our summer break back home in Holland we take Suzuki violin lessons with Juffie Stieneke Poot in The Hague. Year after year it has been a wonderful experience.
Josine C.

Geweldige vioolpedagoge

Juffie Stieneke, wat een geweldige vioolpedagoge!!! En wat een geluk dat Iris al die jaren door jou in de muziekwereld haar eigen pad heeft mogen vinden.
Anick

Lesprijzen in overleg

Stuur een bericht, ik reageer snel!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza