Gaspar Polo - Dwarsfluitles aan huis Delft voor beginners gevorderden. Klassiek tot pop.

Gaspar Polo Dwarsfluitlessen in Delft

Dwarsfluitles Delft - Gaspar Polo

Hallo! Mijn naam is Gaspar Polo. ik ben professioneel fluitist en fluitleraar in Delft. Leuk om naast klassieke muziek ook andere muziekstijlen met je te ontdekken. Ik geef fluitlessen aan kinderen en volwassenen.

Dwarsfluitlessen voor kinderen

Dankzij mijn moderne effectieve lesmethode speelt je kind al snel de mooiste melodien voor de dwarsfluit! Het vergt regelmatig oefenen en met plezier in muziek is dat nooit een probleem! Natuurlijk leert je kind van blad spelen en een algemene muzikale basis.

Fluitles bij jou aan huis

Ik kom voor de fluitlessen graag bij jou thuis in Delft, Delfgauw, Rijswijk, Pijnacker, Ypenburg, Nootdorp.

Proefles

De proefles is een prima manier om even kennis te maken, mijn manier van lesgeven te ervaren en je wensen te bespreken. Leuk om te horen welke muziek je voorkeur heeft en wat je doelen zijn.

De eerste dwarsfluitlessen

Als je nog geen ervaring hebt met fluitspelen leer je hoe je de fluit op een ontspannen manier moet vasthouden. Je leert een juiste handhouding en natuurlijk hoe je de dwarsfluit moet aanblazen. Met leuke oefeningen train je je 'embouchure' om mooie klanken uit het instrument te toveren!

Moderne methodiek

Je leert notenlezen, een goede ademtechniek en toonvorming, basiskennis en al snel speel je je eerste klassieke of populaire melodiën! We hebben veel muziek die prachtig klinkt op dwarsfluit. Van klassiek tot pop.

Duo's voor 2 dwarsfluiten

Voor mij gaat het bij musiceren allemaal om delen, ontdekken en plezier hebben. En hoe kun je dat beter doen dan door samen met iemand anders te spelen? We spelen dus vaak fluitduetten tijdens de lessen. Samenspel is leuk en je leert er enorm veel van!

Gevorderden

Als je solo of in een orkest of ensemble speelt merk je misschien dat er een paar dingen in je spel zijn die beter kunnen? Intonatie, articulatie of prachtig legatospel zijn aandachtspunten waarmee je al snel je spel op een hoger niveau brengt.  Je leert technieken die je spel veel rijker zullen maken.

Muziektheorie

Inzicht in hoe de muziek in elkaar zit is voor mij fundamenteel om er zelf van te kunnen genieten, en om de betekenis ervan over te brengen op de luisteraar. Tijdens de lessen kunnen we de muziek die je speelt analyseren, om de bedoeling van de componist beter te begrijpen.

Barokmuziek - historische fluiten of dwarsfluit

Ik ben gespecialiseerd in 18e eeuws repertoire, dat ik meestal speel op verschillende historische fluiten. Daar kan ik je graag mee laten kennismaken via mijn Traversolessen in Den Haag en Delft. Heb je al ervaring met historische fluiten, dan kun je bij mij je techniek en inzichten perfectioneren!

Stijlbewust barok

Als je op zoek bent naar begeleiding bij het benaderen van barokmuziek, kan ik je zeker helpen met alle zaken die met stijl te maken hebben, zoals articulatie, frasering, versiering, vibrato, intonatie, begrip van basso continuo, etc.

Kamermuziek

Heb je een muziekensemble en wil je dat naar een hoger niveau tillen? Met effectieve oefeningen en inspiratie  werk je om ritme, intonatie, klank, en communicatie als groep te trainen. Ik help bij het analyseren van de stukken om tot een onderbouwde interpretatie te komen.

Een goed gevoel!

Een instrument bespelen is een prachtige manier om intense intellectuele en emotionele focus te verbinden met fijne fysieke vaardigheden. Wanneer deze elementen op de juiste manier samenkomen, wordt muziek maken een diep beveredigende ervaring. We werken aan het versterken van al deze elementen, zodat je jezelf intellectueel, emotioneel en lichamelijk kunt verbinden met de muziek. Als je de muziek begrijpt kan techniek je helpen om je uit te drukken zoals jij dat wilt.

Over Mij

Ik studeerde mijn bachelor moderne dwarsfluit aan de Academie voor Muziek en Uitvoerende Kunsten in Tilburg, bij Valerie Debaele en Edith van Dyck. Na mijn afstuderen besloot ik mijn liefde voor historische fluiten voort te zetten door een masterstudie te volgen aan de afdeling Oude Muziek van het Koninklijk Conservatorium van Den Haag, onder leiding van Kate Clark en Wilbert Hazelzet. Ik heb ook lessen en masterclasses gevolgd bij Emily Beynon, Juliette Hurel, Erik Bosgraaf en Richard Egarr

Ik treed op met diverse ensembles in zalen als het Muziekgebouw Eindhoven, de Concertzaal Theaters Tilburg, de Oude en de Nieuwe Kerk in Delft, de kathedraal van Salamanca (Spanje), en vele andere. Ik ben zeer actief met mijn ensemble Celeritas, waarmee ik barokrepertoire voor traverso en viool met en zonder basso continuo exploreert. Ik werktook regelmatig samen met componisten en brengt nieuwe stukken voor solo fluit in premiere.

Gevestigd in

 • Delft

Leslocatie

 • Aan huis
 • Delft
 • Den Haag
 • Rijswijk
 • Ypenburg
 • Delfgauw

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Engels
 • Nederlands
 • Spaans
 • Duits
 • Frans

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze. Inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen.