Danny van Dien - Gitaarles aan huis in Den Haag voor jong en oud!

Danny van Dien Gitaarlessen in Den Haag

Gitaarles aan huis in Den Haag

Ga je voor het eerst beginnen met gitaarspelen of wil je de draad weer oppakken na een tijd? Loop je vast met bepaalde aspecten van je techniek en kom je muzikaal niet verder terwijl je best al lang speelt? Of zoek je een ervaren en geduldige leraar voor je kind?

Alle niveaus

Als gitaarspelen je droom is en je binnen korte tijd mooie liedjes en nummers wil kunnen spelen, of jezelf kunnen begeleiden op je gitaar terwijl je zingt, ben je bij mij aan het goede adres. Heb je meer ervaring en wil je voorbereiden om in een band te gaan spelen? Ontdek je mogelijkheden en geniet van muziek!

Akoestisch-Elektrisch

je kunt zowel voor akoestische als elektrische gitaarles bij mij terecht. Heb je nog geen instrument? Dan help ik je graag om een goede te vinden voor een redelijke prijs.

Plezier en techniek gaan samen

Het is logisch: als je er plezier in hebt om regelmatig je gitaar te pakken om te spelen ga je sneller vooruit. Zo blijf je gemotiveerd! Je leert de juiste techniek om soepel en met gemak te spelen. Je merkt je vorderingen direct!

Les bij jou thuis

Ik geef de privé gitaarlessen graag bij jou thuis, dus je hoeft niet de deur uit! Boek even een proefles en bespreek de mogelijkheden!

Online gitaarles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Je favoriete muziek

Modern lesmateriaal, oefeningen op maat en instructies van een pro! Plezier in muziek staat voorop! Daarom gaan we in de les uit van de muziek die jij gaaf vindt! De laatste hits, liedjes, Pop, Rock, Folk, Blues, Manouche.

Creativiteit

Leer naast de basisvaardigheden ook je eigen creativiteit gebruiken. Uitdrukken in muziek wat jij voelt en wat je bezig houdt maakt gitaar spelen veel persoonlijker!

Songwriter

Maak je zelf liedjes en teksten? Alles over akkoorden, grepen, verschillende muzieksoorten, slagtechniek, finger picking! Nieuwsgierig? Boek een proefles!

Wat doe je in de les?

Elke les krijg je tips en tricks voor het verbeteren van je techniek, timing, harmonie en improvisatie. Deskundig advies en tips. Samen met mij maak je een eigen lesplan, bepaal je zelf je doelen en ga je aan de slag! Ik geeft ook bandcoaching pop.

Music doesn't lie. If there is something to be changed in this world, then it can only happen through music - Jimi Hendrix

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Aan huis
  • Den Haag
  • Wateringse Veld
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Lesprijs op aanvraag

Neem contact op, ik reageer snel!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis en brengt je in het nu! Verbinding met je creativiteit en aandacht voor schoonheid draagt bij aan een vrije en vredige wereld! Bevlogen professionele muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs.

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein