Danny van Dien - Gitaarles aan huis in Den Haag voor jong en oud!

Danny van Dien Gitaarlessen in Den Haag

Gitaarles aan huis! Akoestisch-Elektrisch

Beginnen met gitaarspelen of de draad weer oppakken na een tijd? Is gitaarspelen je droom en wil je binnen korte tijd mooie liedjes en nummers kunnen spelen? Jezelf kunnen begeleiden op je gitaar of in een band gaan spelen? Ontdek je mogelijkheden en geniet van muziek!

Plezier en techniek gaan samen

Als je er plezier in hebt om regelmatig je gitaar te pakken om te spelen ga je sneller vooruit. Zo blijf je gemotiveerd! Je leert de juiste techniek om soepel en met gemak te spelen. Je merkt je vorderingen direct!

Les bij jou thuis

Ik geef de privé gitaarlessen graag bij jou thuis, dus je hoeft niet de deur uit! Boek even een proefles en bespreek de mogelijkheden!

Online gitaarles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Beginners en gevorderden

Modern lesmateriaal, oefeningen op maat en instructies van een pro! Plezier in muziek staat voorop! Daarom gaan we in de les uit van de muziek die jij gaaf vindt! De laatste hits, liedjes, Pop, Rock, Folk, Blues, Manouche.

Songwriter - je eigen muziek

Leer naast de basisvaardigheden ook je eigen creativiteit gebruiken. Uitdrukken in muziek wat jij voelt en wat je bezig houdt maakt gitaar spelen veel persoonlijker! Maak je zelf liedjes en teksten? Alles over akkoorden, grepen, verschillende muzieksoorten, slagtechniek, finger picking! Nieuwsgierig? Boek een proefles!

Wat doe je in de les?

Elke les krijg je tips en tricks voor het verbeteren van je techniek, timing, harmonie en improvisatie. Deskundig advies en tips. Samen met mij maak je een eigen lesplan, bepaal je zelf je doelen en ga je aan de slag! Ik geeft ook bandcoaching pop.

Music doesn't lie. If there is something to be changed in this world, then it can only happen through music - Jimi Hendrix

Lesprijs in overleg

Neem even contact met me op. Dank je!
 

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza