René Sommer Trompetles in Den Haag

Trompet is cool!

Wil je kind voor het eerst trompet gaan spelen en zoek je een leuke en ervaren trompetleraar in Den Haag? Of ben je zelf enthousiast om met trompetlessen te gaan beginnen? Ik ben trompettist René Sommer, ben geduldig, heb een effectieve en enthousiaste manier van lesgeven. Ik heb veel ervaring met het geven van trompetles aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Jouw muziek

Heb je belangstelling om jazz, funk, klassiek, salsa, pop of andere muziekstijlen te leren? Je kunt hiervoor bij mij prima terecht. Ontwikkel je techniek en muzikaliteit door middel van muziek die je het meest interesseert.

Trompetles aan huis

De lessen zijn in het Nederlands, Engels of Deens en vinden plaats in mijn studio of bij jou thuis. Ik geef ook les op bugel (fluegelhorn)

Beginners

De trompet is een prachtig maar ook veeleisend instrument. Of het je eerste les wordt of dat je al jaren speelt; de basis van een mooie klank is regelmatig en effectief oefenen! Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en een prettige sfeer in de les. We gebruiken goed en leuk lesmateriaal en plezier in muziek staat voorop!

Wat kun je verwachten?

We maken een lesplan op maat en je traint met speciale oefeningen je embouchure. We zoeken naar de juiste positie van het mondstuk zodat je een mooie toon kunt maken. Je krijgt basis muziektheorie, notenlezen, ritmes. Belangrijk is uiteraard ademhalingstechniek/ademsteun en een ontspannen houding. Benieuwd? Boek een proefles!

Buzzen

Zorg voor een goede conditie, werk aan je ademtechniek en gewoon echt iedere dag buzzen (een speciale en grappige manier om op je mondstuk te oefenen) Je merkt het resultaat!

Gevorderden

Ben je meer gevorderd dan verfijn jij je techniek en leer je een prachtig staccato, legato, perfecte articulatie en spelen met dynamiek. Je werkt aan flexibiliteit, vingervlugheid en sound!

Speel je in een band?

Neem je lastige orkest- bigband- ensemble of harmonieorkest partijen mee naar les en we zorgen ervoor dat je de moeilijkste passages vlekkeloos gaat spelen!

Nog geen trompet?

Ik help je graag met het vinden van een mooi en betaalbaar instrument! Maak een afspraak voor een kennismaking!

Online Trompetles

Online trompetlessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Over René

René is een veelgevraagd trompettist en hij treedt op met diverse bands tijdens festivals en concerten in binnen- en buitenland. Als allround trompettist is René Sommer thuis in veel uiteenlopende stijlen en muzieksoorten: Jazz, Salsa, Hiphop, Klassiek, Funky Jazz en Pop.

Where words fail, music speaks...― Hans Christian Andersen

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza