Danny van Dien Elektrische gitaarles in Wateringse Veld

Gitaarles aan huis!

Zoek je een gitaarleraar in Den Haag of Wateringse Veld die bij jou aan huis komt? Ik ben Danny van Dien en ik ben een ervaren en enthousiaste gitaardocent en geef graag de lessen bij jou thuis. Lekker makkelijk toch?

Face to Face - Online

Naast de privé gitaarlessen bij jou aan huis geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Beginners en gevorderden

Of je regelmatig je Fender, Gibson of Ibanez pakt om lekker te spelen of een beginner bent die de basis gaat leren, ik vind het leuk om met je aan de slag te gaan! Maak een afspraak om kennis te maken!

Speel je favoriete muziek

Jij kiest de stijl waar we aan gaan werken; Pop, Rock, Blues of Manouche. We gebruiken een moderne lesmethode. Naspelen van liedjes op je gehoor, notenlezen. Alles over akkoorden, grepen, verschillende muzieksoorten, strumming, slagtechniek, finger picking.

Wat doe je in de les?

Je leert naast de essentiële basisvaardigheden ook je eigen creativiteit gebruiken. Stap voor stap ga jij in je eigen tempo leren waar je aan toe bent en wat je uitdaagt om te oefenen. Elke les krijg je tips en tricks voor het verbeteren van je techniek, timing en improvisatie. Je vorderingen vallen op en je blijft gemotiveerd! Boek een proefles!

Songwriter 

Wil jij zelf je eigen nummers maken? Uitdrukken in muziek wat jij voelt en wat je bezig houdt?  Zo maak je gitaarspelen veel persoonlijker! Ik geef je deskundig advies en tips. Samen met mij maak je een eigen lesplan en ga je de mooiste songs maken ooit! Check me even voor een proefles!

Music doesn't lie. If there is something to be changed in this world, then it can only happen through music. Jimi Hendrix

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza