Giulia Zannin - Klarinetles in Den Haag - Inspirerende en motiverende klarinetlessen voor beginners en gevorderden. Klassiek tot pop. Ook online klarinetles mogelijk.

Giulia Zannin Klarinetlessen in Den Haag

Klarinetspelen voor alle leeftijden!

Ga je starten met klarinetles of ben je op zoek naar een klarinetdocent voor je kind?  Misschien heb je ooit eerder gespeeld en ga je de draad weer oppakken? Ik ben Giulia Zannin, een enthousiaste, motiverende en geduldige klarinetdocent in Den Haag. Muziek is mijn passie en je kunt voor alle stijlen bij me terecht!

Voor wie?

Mijn lessen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Plezier in muziek en een relaxte sfeer staan centraal in mijn lessen!  Je krijgt iedere les nieuwe input! 

Beginners

We gebruiken leuk en modern lesmateriaal. Je leert notenlezen, basis muziektehorie, ritmes, een relaxte handhouding, goede ademtechniek, leuke duetten /samenspelen

Meer gevorderden

Speel je regelmatig en merk je dat je niet verder komt met bepaalde dingen in je spel? Is je ademtechniek niet goed genoeg om lang te spelen? Problemen met hoge of lage tonen, wilde lucht en zuiverheid? Snel spelen en staccato technieken ontwikkelen?
Met oefeningen op maat werk je aan embouchure, klank en je speelt je favoriete muziek.

Klassiek tot pop

De klarinet kent een breed repertoire. Van klassiek, jazz, folk, Klezmer tot pop! Super leuk en ik heb hier veel ervaring mee! Samen kiezen we het repertoire wat jou het meeste aanspreekt en er is altijd veel te ontdekken en te leren! We spelen duo's voor 2 klarinetten!

Veilige leslocatie

De privé klarinetlessen worden in mijn ruime studio gegeven. De lesruimte wordt steeds geventileerd. In overleg kom ik bij jou aan huis.

Online klarinetles

Natuurlijk geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Over Giulia Zannin

De Italiaanse klarinettiste en docent Giulia Zannin begon op jonge leeftijd met klarinetspelen en is helemaal enthousiast van haar instrument! Zij treedt regelmatig op met verschillende barokensembles en orkesten binnen Europa. Zij behaalde haar Master in Contemporary Music en een Master in Early Music. Ze is mede-oprichter van Ensemble La Favorita en Trio Auriga. Regelmatig speelt ze op festivals als Aurora Music Festival, International Ensemble Modern Academy, Michaelstein, Early Music Festival, Impuls Academy, Crussel Music Festival. Giulia Zannin volgde masterclasses bij Yehuda Gilad, Alessandro Carbonare, Ralph Manno, Karl Leister en Lorenzo Coppola.

Be steady and well-ordered in your life so that you can be fierce and original in your work - Gustave Flaubert

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis en brengt je in het nu! Verbinding met je creativiteit en aandacht voor schoonheid draagt bij aan een vrije en vredige wereld! Bevlogen professionele muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs.

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein